Apple:  φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το κίτρινο iPhone 14

Apple:  φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το κίτρινο iPhone 14

H Apple παρουσίασε εκδόσεις πράσινου χρώματος της σειράς iPhone 13 τον περασμένο Μάρτιο και σύμφωνα με τον χρήστη του Weibo , η εταιρεία θα αποκαλύψει το κίτρινο χρώμα iPhone 14 και iPhone 14 Plus αυτή την άνοιξη.

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτή την πληροφορία και η ανάρτησή τους στο Weibo που μιλούσε για την κυκλοφορία του κίτρινου iPhone 14 την Άνοιξη του 2023 είναι από τον Ιανουάριο. Ωστόσο, κάποιοι  μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ανεξάρτητα την προσδοκία ενός κίτρινου iPhone 14, ενώ μια άλλη πληροφορία μαθεύτηκε από πολλές πηγές ότι η ομάδα δημοσίων σχέσεων της Apple σχεδιάζει μια ενημέρωση προϊόντος την επόμενη εβδομάδα, η οποία θα μπορούσε να είναι για το κίτρινο iPhone 14, αφού τα πράσινα μοντέλα iPhone 13 ανακοινώθηκαν στις 8 Μαρτίου 2022.

Yellow iPhone 14 concept render | Source:  aaple_lab

Τα Phone 13 και iPhone 13 Mini εισήχθησαν σε απλή πράσινη απόχρωση, ενώ η iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max αποκαλύφθηκαν σε χρώμα Alpine Green. Μένει να δούμε αν η Apple θα υιοθετήσει την ίδια προσέγγιση αυτή τη φορά ή θα παρουσιάσει μόνο τα μοντέλα  της απλής έκδοσης   και της Plus σε κίτρινο χρώμα, όπως ισχυρίζεται η πηγή.

Τούτου λεχθέντος, ακόμα κι αν αυτές οι φήμες για το κίτρινο iPhone 14 και το iPhone 14 Plus αποδειχθούν αληθινές, δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα κυκλοφορήσει ένα iPhone με κίτρινο χρώμα. Ο τεχνολογικός γίγαντας λάνσαρε ένα κίτρινο iPhone 11 το 2019, iPhone XR το 2018 και iPhone 5C το 2013.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *