Το Honor Magic5 Ultimate ανακοινώθηκε στην Κίνα

Το Honor Magic5 Ultimate ανακοινώθηκε στην Κίνα

Η Honor μόλις αποκάλυψε το Magic5 Ultimate. Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα, η εταιρεία παρουσίασε τη σειρά Honor5 και πρόσθεσε αυτή την ειδική έκδοση για την τοπική αγορά.

Κάτω από το κομψό εξωτερικό, το Magic5 Ultimate είναι στην πραγματικότητα ένα μέγιστο 16/512 GB Honor Magic5 Pro.

Honor Magic5 Ultimate is a leather-bound Pro for China

Το Honor Magic5 Ultimate αποστέλλεται σε κομψό μαύρο ή πορτοκαλί, και τα δύο σε διακοσμητικά από vegan δέρμα, με μια premium δερμάτινη θήκη Montblanc Bespoke στη συσκευασία λιανικής. Το Ultimate διαθέτει επίσης ακουστικά USB-C στη συσκευασία, σε αντίθεση με τα άλλα μέλη της σειράς.

Honor Magic5 Ultimate is a leather-bound Pro for China

Πέρα από αυτά τα όμορφα, το Magic5 Ultimate είναι το ίδιο, πλήρες ναυαρχίδα με το Pro. Εκ των προτέρων, έχει μια LTPO OLED 6,81 ιντσών 1312×2848 px με προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, στο εσωτερικό υπάρχει ένα τσιπ Snapdragon 8 Gen 2 με 16 GB RAM και μια μπαταρία 5.450 mAh με φόρτιση 66 W.

Υπάρχουν δύο αισθητήρες κάμερας στο μπροστινό μέρος – μια ευρεία από το συνηθισμένο selfie κάμερα 12 MP και ένας αισθητήρας βάθους. Στην απέναντι πλευρά, υπάρχει μια τριπλή κάμερα 50MP – μια μονάδα πλάτους 23mm f/1,6 με προσαρμοσμένο αισθητήρα 1/1,12″, ζουμ περισκοπίου 90mm 3,5x και μια υπερευρυγώνια 13mm με δυνατότητες αυτόματης εστίασης και macro.

Honor Magic5 Ultimate is a leather-bound Pro for China

Μπορείτε να παραγγείλετε το Honor Magic5 Ultimate στην Κίνα αυτή τη στιγμή για 6.699 CNY (908 €). Οι αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν στις 20 Μαρτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *