Αυτά είναι τα  OnePlus Buds Pro 2 Lite  

Αυτά είναι τα  OnePlus Buds Pro 2 Lite  

Το OnePlus Nord 2V ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα και τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά η εταιρεία αποκάλυψε επίσης ένα νέο ζευγάρι  TWS – το OnePlus Buds Pro 2 Lite.

OnePlus also launches Buds Pro 2 Lite - cheaper than the regular Pro, same features

Το σχέδιο είναι ακριβώς το ίδιο με το αρχικό Pro. Τούτου λεχθέντος, η επιλογή λευκού χρώματος είναι νέα ενώ  η πράσινη δεν είναι διαθέσιμη – μπορείτε να έχετε το Lite μόνο σε λευκό ή μαύρο. Τα ακουστικά έχουν βαθμολογία IP55, ώστε να επιβιώνουν από τη βροχή και τον ιδρώτα.

Τα buds έχουν ενεργή ακύρωση θορύβου και μπορούν να συντονίσουν εξωτερικό θόρυβο αξίας 48 dB – όπως και οι κανονικοί επαγγελματίες. Υπάρχουν τρία μικρόφωνα σε κάθε bud και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ακύρωση θορύβου και κατά τη διάρκεια κλήσεων.

Τα Buds Pro 2 Lite βαθμολογούνται για ασύρματη ροή ήχου υψηλής ανάλυσης και διαθέτουν συντονισμό ήχου από τη Dynaudio και τον θρυλικό Hans Zimmer. Για παιχνίδια, τα buds έχουν μια ειδική λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης 54 ms.

Ακόμη και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι η ίδια – τα 60 mAh μέσα σε κάθε bud είναι αρκετά για 9 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής, τα 520 mAh μέσα στη θήκη μεταφοράς ανεβάζουν τον συνολικό χρόνο ακρόασης στις 39 ώρες. Σημειώστε ότι αυτοί οι αριθμοί είναι με απενεργοποιημένο το ANC, αν θέλετε ακύρωση θορύβου, ο χρόνος συνεχούς ακρόασης πέφτει στις 6 ώρες και ο συνολικός στις 25 ώρες.

OnePlus Buds Pro 2 Lite in black and white
OnePlus Buds Pro 2 Lite in black and white
OnePlus Buds Pro 2 Lite in black and white

Η συνδεσιμότητα είναι βασικά η ίδια όπως στα πρωτότυπα – τα Lite buds κυκλοφορούν με υποστήριξη για LHDC 5.0, το οποίο μπορεί να προσφέρει εύρος ζώνης έως και 1Mbps. Το αρχικό Pro έχει προγραμματιστεί να λάβει το LHDC 5.0 ως ενημέρωση (κυκλοφόρησαν με την έκδοση 4.0).

Τα μόνα πράγματα που λείπουν είναι η υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση Qi και παρακολούθηση κεφαλής..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *