Rocksteady’s Suicide Squad : Θα καθυστερήσει και άλλο 

Rocksteady’s Suicide Squad : Θα καθυστερήσει και άλλο 

Η Rocksteady Studios, ο κατασκευαστής πίσω από το εξαιρετικά δημοφιλές  τριλογία Arkham του Μπάτμαν , έχει εργαστεί σε ένα Suicide Squad εδώ και αρκετά χρόνια. Η κύρια αποκάλυψή της είδησης  συνέβη  το 2020, και μετά από πολλαπλές καθυστερήσεις, τελικά έλαβε ημερομηνία κυκλοφορίας στις 26 Μαΐου 2023. Ωστόσο, τα σχέδια μπορεί να άλλαξαν ξαφνικά.

Σύμφωνα με πηγές  ,  η εκδότης Warner Bros πήρε την απόφαση να αναβάλει την κυκλοφορία. Η αναφορά δεν αναφέρει ποιο θα είναι το νέο παράθυρο εκκίνησης, αν και οι θαυμαστές θα μπορούσαν να περιμένουν μήνες περισσότερο από το αναμενόμενο για να πάρουν τα χέρια τους στο παιχνίδι.

Ο Rocksteady έδωσε μια εκτενή προσοχή στο Suicide Squad   τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, οι αντιδράσεις στο παιχνίδι τύπου looter shooter και τις πολλαπλές επιλογές δημιουργίας εσόδων, συμπεριλαμβανομένου ενός καταστήματος μικροσυναλλαγών και του πάσου μάχης, ήταν σε μεγάλο βαθμό αρνητικές. Εάν η αναφορά καθυστέρησης είναι ακριβής, η μεγάλη αντίδραση της ζωντανής υπηρεσίας μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτήν.

Το παιχνίδι συνεργασίας τεσσάρων παικτών περιλαμβάνει τους Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang και King Shark να έρχονται αντιμέτωποι με τον Braniac και τα ελεγχόμενα από το μυαλό τσιράκια του (συμπεριλαμβανομένου του Justice League).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *