Google Pixel 7a:  επιβεβαιώθηκαν περισσότερες προδιαγραφές

Google Pixel 7a:  επιβεβαιώθηκαν περισσότερες προδιαγραφές

Όπως συμβαίνει συνήθως με τα προϊόντα της Google, οι διαρροές συχνά αποκαλύπτουν το σύνολο των συσκευών μήνες πριν από την κυκλοφορία. Το επόμενο τηλέφωνο Pixel μεσαίας κατηγορίας, το 7a, πιθανότατα θα φτάσει λίγο πριν το καλοκαίρι . Θυμίζουμε ότι το Pixel 6a ανακοινώθηκε τον Μάιο του περασμένου έτους, αλλά έχουμε ήδη πολλές πληροφορίες για αυτό.

Alleged Pixel 7a
Alleged Pixel 7a

Η τελευταία διαρροή έρχεται με ζωντανές φωτογραφίες του υποτιθέμενου 7a μαζί με ορισμένες προδιαγραφές. Ο tipster αναφέρει ένα πάνελ OLED 6,1 ιντσών, 1080p, 90 Hz, το Tensor G2 SoC A της Google και αποθήκευση UFS 3.1.

Η ρύθμιση της κάμερας στο πίσω μέρος αποτελείται από μια κύρια κάμερα 64MP Sony IMX787 σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 12MP. Το πρώτο πιθανότατα θα αποτελέσει σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τη μονάδα 12,2MP του Pixel 6a.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το τηλέφωνο υποστηρίζει βασική ασύρματη φόρτιση 5W. Με ένα κατάλληλο υπερευρυγώνιο, ισχυρό SoC και ασύρματη φόρτιση στο τμήμα μεσαίας εμβέλειας, το Pixel 7a διαμορφώνεται ως ένα εξαιρετικό ολοκληρωμένο εργαλείο, αρκεί φυσικά η τιμή να είναι σωστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *