Φήμες ότι το  Samsung Galaxy Flip5 θα  έχει πολύ μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη 

Φήμες ότι το  Samsung Galaxy Flip5 θα  έχει πολύ μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη 

Με τη σειρά Samsung  Galaxy S23 να κυκλοφορήσει ήδη  , μπορούμε να προχωρήσουμε στην άλλη μεγάλη ναυαρχίδα της Samsung της χρονιάς – τα Galaxy Z Fold5 και Z Flip5. Αξιόπιστος tipster μοιράστηκε ορισμένες προκαταρκτικές λεπτομέρειες προδιαγραφών για τα επερχόμενα πτυσσόμενα.

Τα μεγάλα νέα για το Z Flip5 είναι η μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη που λέγεται ότι έχει διαγώνιο 3,4 ιντσών. Αν αληθεύει, στην πραγματικότητα θα είναι μεγαλύτερη από  το Oppo N2 Flip που έχει πάνελ 3,26 ιντσών και θα διαθέτει υποτιθέμενη αναλογία διαστάσεων 1:1,038 – ένα σχεδόν τέλειο τετράγωνο. Η εσωτερική οθόνη λέγεται ότι διαθέτει στενότερα πλαίσια και θα υιοθετήσει έναν νέο μεντεσέ σε στυλ σταγόνας για να κρύψει την πτυχή της.

Μεταβαίνοντας στο Galaxy Z Fold5, λαμβάνουμε νέα επιβεβαίωση ότι θα διατηρήσει την οθόνη κάλυψης 6,2 ιντσών από τον προκάτοχό του. Η συσκευή θα είναι 0,2 χιλιοστά πιο στενή από τον προκάτοχό της, αλλά θα χρησιμοποιεί επίσης έναν μεντεσέ τύπου σταγονιδίων όπως το Z Flip5 για να κρύψει το τσάκισμά του και να εξαλείψει το κενό όταν είναι κλειστό. Το Fold5 θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, με πάχος 13,x mm στην αναδιπλωμένη του κατάσταση σε σύγκριση με 15,8 mm στο Z Fold4. Θα είναι και πιο ελαφριά συσκευή στα 254 γραμμάρια.

Και τα δύο επερχόμενα πτυσσόμενα θα είναι εξοπλισμένα με το chipset Snapdragon 8 Gen2 για Galaxy και θα φέρουν αδιαβροχοποίηση IPX8.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *