Xbox Elite Series 2 – Το βασικό χειριστήριο παίρνει κόκκινες και μπλε παραλλαγές

Xbox Elite Series 2 – Το βασικό χειριστήριο παίρνει κόκκινες και μπλε παραλλαγές

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις παρουσιάσεις νέων αποχρώσεων και funky επιλογών που αλλάζουν χρώμα στο τυπικό ασύρματο χειριστήριο Xbox, η Microsoft έχει στρέψει την προσοχή της στο Xbox Elite Series 2 – Core. Εκτός από το τυπικό λευκό της συσκευής,  τώρα προσφέρει η Microsoft κόκκινο και μπλε παραλλαγές.

“Οι νέοι, ζωντανοί συνδυασμοί χρωμάτων κόκκινου και μπλε της βασικής έκδοσης του Xbox Elite Series 2 είναι βέβαιο ότι θα κάνουν μια δήλωση μεταξύ των φίλων σας, ενώ θα προσφέρουν βασικά οφέλη εστιασμένα στην απόδοση”, λέει η εταιρεία.

Τα χαρακτηριστικά του premium ελεγκτή παραμένουν τα ίδια, με ρυθμιζόμενα μπαστούνια τάσης, κλειδαριές σκανδάλης για ταχύτερη ενεργοποίηση, λαστιχένιες λαβές, επιλογές χαρτογράφησης κουμπιών, κουμπιά πλάτης και ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Όσοι επιθυμούν να προσαρμόσουν περαιτέρω τον ελεγκτή μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τον πωλούμενο χωριστά πακέτο εξαρτημάτων 59,99 $ για να αλλάξετε τα μπαστούνια, τα πίσω πεντάλ και άλλα στοιχεία.

Xbox Elite Core controller colors

Οι κόκκινες και μπλε παραλλαγές του Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core είναι διαθέσιμες για να τις προπαραγγείλετε τώρα από το Microsoft Store με τιμή 139,99 $, που είναι 10 $ υψηλότερη από τη λευκή έκδοση. Η ημερομηνία κυκλοφορίας τους έχει οριστεί για τις 11 Απριλίου 2023. Το χειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κονσόλες Xbox Series X|S και Xbox One, υπολογιστές, καθώς και φορητές συσκευές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *