Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.4 

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.4 

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.4 και φέρνει αρκετές μικρές ενημερώσεις στο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Η μεγάλη νέα προσθήκη εδώ είναι η δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων σε εφαρμογές ιστού από το Safari. Αυτές οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν επίσης έναν αριθμό σημάτων στην αρχική οθόνη και μπορούν επίσης να διαμορφωθούν με τη λειτουργία εστίασης.

Sample web app notification

Η Apple πρόσθεσε επίσης τη λειτουργία Voice Isolation για κλήσεις κινητής τηλεφωνίας, η οποία θα προσφέρει βελτιωμένη μείωση του θορύβου περιβάλλοντος. Η λειτουργία ήταν προηγουμένως διαθέσιμη στο FaceTime και σε άλλες εφαρμογές κλήσεων VoIP τρίτων.

Υπάρχουν συνολικά 21 νέα σύμβολα emoji με τη νέα έκδοση του iOS, συμπεριλαμβανομένων χειρονομιών, ροζ καρδιάς, μέδουσες και ενός συμβόλου Wi-Fi. Οι φωτογραφίες έχουν μια προσεγμένη λειτουργία που μπορεί να αφαιρέσει διπλότυπες φωτογραφίες και βίντεο από τις βιβλιοθήκες φωτογραφιών iCloud Share.

New emojis in iOS 16.4

Το Apple Books στο iOS 16.4 επαναφέρει το κινούμενο σχέδιο περιστροφής σελίδας που είχε καταργηθεί στο παρελθόν στο iOS 16. Υπάρχει ενσωματωμένη υποστήριξη για το χειριστήριο PlayStation 5 DualSense Edge της Sony, καθώς και βελτιώσεις στον εντοπισμό σφαλμάτων στη σειρά iPhone 14.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *