vivo X Fold2: πότε κυκλοφορεί

vivo X Fold2: πότε κυκλοφορεί

Το vivo X Fold2 ήταν μέρος των φημών για περισσότερο από ένα μήνα και σήμερα η εταιρεία επιβεβαίωσε επιτέλους το smartphone. Ο Huang Tao, αντιπρόεδρος της vivo, αποκάλυψε ότι το νέο πτυσσόμενο τηλέφωνο θα είναι το επίσημα τηλέφωνο του Φόρουμ Boao 2023.

Το νέο πτυσσόμενο θα είναι μια επίδειξη της τεχνολογίας, του σχεδιασμού και της καινοτομίας της Κίνας και το στέλεχος αναμένει να εμφανιστούν διαρροές πριν από την επίσημη ανακοίνωση τον Απρίλιο.

Το τηλέφωνο αναμένεται να έχει μπαταρία 4.800 mAh με γρήγορη φόρτιση 120 W. Σύμφωνα με μια πλέον διαγραμμένη ανάρτηση του Digital Chat Station στο Weibo, το X Fold2 αναμένεται επίσης να έχει κάμερα με αισθητήρα Sony IMX866, OIS και V2 ISP. Αυτό σημαίνει ότι η κύρια κάμερα θα είναι ίδια με τη λήψη 50MP στο vivo X90 και το iQOO 11 Pro.

Άλλες φημολογούμενες προδιαγραφές περιλαμβάνουν chipset Snapdragon 8 Gen 2 και διπλούς αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων – έναν για κάθε οθόνη. Αυτό θα ήταν μια πρώτη φορά στον κόσμο των πτυσσόμενων. Μέχρι στιγμής, οι κατασκευαστές αποφάσισαν να επιμείνουν σε έναν αισθητήρα, ενσωματωμένο στο πλήκτρο λειτουργίας.

vivo X Fold+

Το vivo X Fold2 αναμένεται να έχει ένα clamshell vivo X Flip για την εταιρεία στη σκηνή κατά τη διάρκεια της τελικής κυκλοφορίας, και μπορεί επίσης να δούμε ένα νέο tablet που ονομάζεται vivo Pad 2. Ο Απρίλιος είναι προ των πυλών, οπότε ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα στο τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *