Τα capacitive κουμπιά  του  Apple iPhone 15 Pro θα έχουν προσαρμόσιμη ευαισθησία

Τα capacitive κουμπιά  του  Apple iPhone 15 Pro θα έχουν προσαρμόσιμη ευαισθησία

Οι φήμες για τα capacitive κουμπιά στερεάς κατάστασης του iPhone 15 Pro και Pro Max συνεχίζονται εδώ και πολύ καιρό τώρα και μια νέα ανάρτηση κοινοποιεί περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσουν. Η Apple πιστεύεται ότι θα φέρει ένα ενοποιημένο κουμπί έντασης ήχου και ένα νέο προγραμματιζόμενο κουμπί Action στη σειρά iPhone 15 Pro. Το τελευταίο θα φιλοξενήσει την υπογραφή λειτουργικότητας του διακόπτη σίγασης του iPhone καθώς και μια σειρά από άλλες προγραμματιζόμενες χρήσεις, όπως η εναλλαγή του κλειδώματος προσανατολισμού, ο φακός, η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης και πολλά άλλα.

Τα χωρητικά κουμπιά της σειράς iPhone 15 Pro θα διαθέτουν έναν αποκλειστικό μικροεπεξεργαστή χαμηλής ενέργειας που θα λειτουργεί ακόμα και όταν η μπαταρία του τηλεφώνου έχει αδειάσει. Το τσιπ θα ανιχνεύει τα πατήματα του χρήστη και θα κρατά χειρονομίες και θα φέρει σχόλια στο Taptic Engine. Οι χρήστες θα μπορούν να προσαρμόσουν την ευαισθησία των κουμπιών από τις Ρυθμίσεις και θα μπορούν να εργάζονται με θήκες τηλεφώνου, ακόμη και με γάντια.

Το νέο τσιπ χαμηλής κατανάλωσης στη σειρά iPhone 15 Pro θα τροφοδοτεί επίσης τα τσιπ NFC, Bluetooth LE και UW ενώ η συσκευή είναι απενεργοποιημένη και ακόμη και όταν η μπαταρία του τηλεφώνου έχει αδειάσει τελείως. Η πηγή για τις πιο πρόσφατες λεπτομέρειες για τα κουμπιά στερεάς κατάστασης του iPhone 15 Pro έχει αξιόπιστο ιστορικό και κοινοποίησε ακριβείς λεπτομέρειες για το Dynamic Island του iPhone 14 Pro πριν από την κυκλοφορία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *