Η Samsung εργάζεται σε ένα πτυσσόμενο tablet που ονομάζεται Galaxy Z Tab

Η Samsung εργάζεται σε ένα πτυσσόμενο tablet που ονομάζεται Galaxy Z Tab

Η επόμενη γενιά ναυαρχίδων tablet της Samsung, η σειρά Galaxy Tab S9, πλησιάζει περισσότερο στην επίσημη κατάσταση εν μέσω πολυάριθμων  διαρροών. Η εταιρεία μπορεί να μας επιφυλάσσει μια έκπληξη – ένα αναδιπλούμενο tablet, το οποίο θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα με τη σειρά Tab S9.

Το λεγόμενο Galaxy Z Tab θα γίνει μέρος της σειράς Z των πτυσσόμενων. Δυστυχώς, λίγα είναι γνωστά για τη συσκευή – θα είναι ένα τριπλό αναδιπλούμενο όπως φαντάζονταν προηγούμενες φήμες; Αυτό είναι ασαφές και ίσως ακόμη και απίθανο (η ύπαρξη δύο μεντεσέδων θα αυξήσει σημαντικά την πολυπλοκότητα).

Δείτε πώς μπορεί να μοιάζει ένα τέτοιο tablet, με βάση το σχέδιο σχεδίασης από ευρεσιτεχνία που κατατέθηκε από τη Samsung πριν από μερικά χρόνια. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εμφανίζει διπλούς μεντεσέδες που επιτρέπουν στο tablet να διπλώνεται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, ανάλογα με το αν ο χρήστης θέλει να κλείσει την οθόνη για να την προστατεύσει ή να δημιουργήσει μια μικρότερη οθόνη με ευρεία αναλογία διαστάσεων.

A dual-folding tablet design patented by Samsung

Τα σχέδια με διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν γίνονται πάντα πραγματικότητα, φυσικά, και ο σχεδιασμός με έναν μεντεσέ θα είναι πιο απλός στην κατασκευή – η Samsung έχει ήδη τέσσερις γενιές Z Folds κάτω από τη ζώνη της και είναι θέμα κλιμάκωσης μέχρι το μέγεθος του tablet.

Θα πρέπει να λάβουμε πιο αξιόπιστες πληροφορίες για τη μελλοντική σειρά προϊόντων της Samsung καθώς πλησιάζει το Galaxy Tab S9. Επίσης, η πρώτη εισβολή της Apple στα πτυσσόμενα αναμένεται να είναι ένα iPad παρά ένα iPhone. Ο Ming-Chi Kuo λέει ότι θα κυκλοφορήσει το 2024, επομένως η Samsung έχει ακόμα χρόνο να νικήσει τον κύριο ανταγωνιστή της στην αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *