Η Xiaomi επιβεβαιώνει τη σχεδίαση 13 Ultra πριν από την ανακοίνωση

Η Xiaomi επιβεβαιώνει τη σχεδίαση 13 Ultra πριν από την ανακοίνωση

Το πολυαναμενόμενο Xiaomi 13 Ultra είναι τελικά έτοιμο να ξεκινήσει αύριο και μόλις μια μέρα πριν από τη μεγάλη εκδήλωση, έχουμε επιτέλους μια επίσημη ματιά στο τηλέφωνο απευθείας από τη Xiaomi. Η επίσημη σελίδα Xiaomi Weibo μοιράστηκε λεπτομερείς εικόνες του 13 Ultra επιβεβαιώνοντας οι προηγούμενες φήμες με το παχύ εξόγκωμα να προεξέχει γύρω από την περιοχή της κάμερας.

Xiaomi 13 Ultra offcial images
Xiaomi 13 Ultra offcial images

Το Xiaomi 13 Ultra θα διαθέτει περίβλημα από μεταλλικό κράμα με νέο στρώμα από τεχνητό δέρμα δεύτερης γενιάς στην κορυφή. Το νέο υλικό που μοιάζει με δέρμα στο πίσω μέρος διαθέτει αντιβακτηριδιακή επίστρωση, η οποία είναι επίσης ανθεκτική στη βρωμιά και διαθέτει ειδική επίστρωση κατά του κιτρίνισμα.

Xiaomi 13 Ultra design confirmed ahead of announcement

Το δερμάτινο κομμάτι θα προεξέχει κοντά στο χτύπημα της κάμερας με το συνδυασμένο πάχος να φτάνει τα 15,6 mm.

Xiaomi 13 Ultra design confirmed ahead of announcement

Το επάνω και το κάτω μέρος του τηλεφώνου θα λεπτύνουν ακριβώς όπως σε μια παραδοσιακή κάμερα για πιο άνετη εφαρμογή όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε οριζόντιο προσανατολισμό. Μπορούμε επίσης να δούμε μεγαλύτερη περιοχή  κάμερας με τους  τρεις  Sony 50MP IMX858 αισθητήρες (υπερευρείας, μικρής και μεγάλης photo) και η κύρια μονάδα IMX989 1 ιντσών.

Η Xiaomi μοιράστηκε επίσης ένα teaser βίντεο για το 13 Ultra το οποίο διαθέτει το τηλέφωνο στο πράσινο χρώμα του.

Σε σχετικές ειδήσεις, η Xiaomi μοιράστηκε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με το πάνελ LTPO OLED του 13 Ultra που αναπτύσσεται από κοινού από τη Xiaomi και την China Star. Το πάνελ C7 έχει επιβεβαιωθεί ότι διαθέτει ανάλυση 1440 x 3200 px και μέγιστη φωτεινότητα 2.600 nits για περιεχόμενο HDR.

Xiaomi 13 Ultra display teasers
Xiaomi 13 Ultra display teasers

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *