Τώρα μπορείτε να στείλετε πολύ μεγαλύτερους συνδέσμους με το Microsoft Outlook χάρη στη διόρθωση σφαλμάτων

Τώρα μπορείτε να στείλετε πολύ μεγαλύτερους συνδέσμους με το Microsoft Outlook χάρη στη διόρθωση σφαλμάτων

Η Microsoft διόρθωσε ένα πρόβλημα όπου οι απαντήσεις στα email του Outlook θα αποτυγχάνουν με το μήνυμα σφάλματος που λέει “Δεν είναι δυνατή η αποστολή αυτού του στοιχείου”. Αυτό θα συνέβαινε συνήθως όταν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιείχε μεγάλους συνδέσμους  . Η Microsoft εξήγησε ότι είναι το χαρακτηριστικό Ασφαλείς Σύνδεσμοι θα οδηγούσε στην υπέρβαση του ορίου 2084 του Outlook URL, καθώς προσθέτει επιπλέον χαρακτήρες στη διεύθυνση URL.

Στο έγγραφο υποστήριξης που περιγράφει το σφάλμα, η Microsoft γράφει:

Το Outlook θα εμφανίσει το σφάλμα ‘Δεν είναι δυνατή η αποστολή αυτού του στοιχείου’ όταν ο 2084ος χαρακτήρας σε έναν σύνδεσμο είναι χαρακτήρας διαφυγής. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκύψει με μεγάλες διευθύνσεις URL και κατά την επεξεργασία με ασφαλείς συνδέσμους. Όταν οι Ασφαλείς Σύνδεσμοι αναδιπλώνουν τη διεύθυνση URL, υπερβαίνει το όριο 2084 του Outlook για διευθύνσεις URL και η διεύθυνση URL περικόπτεται.

Άλλα κοινά συμπτώματα με αυτό το πρόβλημα περιλαμβάνουν:

  • Οι διευθύνσεις URL περικόπτονται και όταν κάνετε κλικ σε αυτές μπορεί να δείτε ένα Σφάλμα 404.
  • Όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο, το Microsoft Defender ενδέχεται να εμφανίσει ένα μήνυμα σφάλματος “Η σελίδα στην οποία προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση δεν μπορεί να φορτωθεί” και “Λόγω εσωτερικού σφάλματος, δεν ήταν δυνατή η φόρτωση αυτής της ιστοσελίδας. Σας συνιστούμε να κλείσετε αυτήν τη σελίδα.”

Το πρόβλημα διορθώθηκε με την αύξηση του ορίου διεύθυνσης URL κατά σχεδόν τέσσερις φορές από το 2084 στο 8192. Αυτό αντιμετωπίστηκε με την έκδοση 16116.10000 του Outlook Desktop:

Αυτό το ζήτημα διορθώθηκε στην έκδοση 16116.10000 του Outlook Desktop και αυξάνει το όριο διεύθυνσης URL από 2084 σε 8192 χαρακτήρες. Η επιδιόρθωση του Outlook Desktop είναι ενεργοποιημένη στο 100% του Τρέχοντος καναλιού από τις 4 Απριλίου 2023. Το μηνιαίο Enterprise Channel θα λάβει την επιδιόρθωση όταν ενημερώσει την έκδοση 2302 (Έκδοση 16130.20218) και νεότερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *