Google Fi:  τώρα ονομάζεται Google Fi Wireless

Google Fi:  τώρα ονομάζεται Google Fi Wireless

Το Google Fi ονομάζεται πλέον Google Fi Wireless μετά από ένα τρίτο rebrand στην οκταετή ιστορία της υπηρεσίας MVNO. Για να γιορτάσει το νέο όνομα, η Google προσθέτει συνδεσιμότητα smartwatch, μια δοκιμή eSIM μίας εβδομάδας και μια ανανεωμένη εφαρμογή για ευκολότερη πλοήγηση στα σχέδια.

Τα σχέδια του Wireless θα υποστηρίζουν πλέον όχι μόνο το Pixel Watch αλλά και τη σειρά Samsung Galaxy Watch5. Η υποστήριξη για όλα τα smart wearables επεκτείνεται στο πρόγραμμα Unlimited, ενώ προηγουμένως ήταν διαθέσιμη μόνο στο Unlimited Plus και στο Flexible. Οι συσκευές μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένες χωρίς τηλέφωνο χωρίς επιπλέον κόστος.

Η προσθήκη μιας νέας σειράς σε οποιοδήποτε πρόγραμμα θα προσφέρει ένα δωρεάν τηλέφωνο – μια επιλογή μεταξύ Samsung Galaxy A14, Pixel 6A ή Moto G Power. Ωστόσο, τα τηλέφωνα θα πρέπει να παραμείνουν εντός του προγράμματος για τους επόμενους 24 μήνες και η αξία της συσκευής θα αποζημιώνεται μέσω πιστώσεων λογαριασμών κάθε μήνα. Η έξοδος  νωρίς σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε την τιμή του τηλεφώνου, ανάλογα με τον χρόνο που απομένει.

Η εφαρμογή Google Fi Wireless είναι πιο φιλική για την οικογένεια, επιτρέποντας στον κάτοχο να περιορίσει ποιος μπορεί να καλεί ή να στέλνει μηνύματα σε παιδιά στην ίδια ομάδα. Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή εξακολουθεί να κυκλοφορεί και θα είναι σε όλους τους χρήστες τους επόμενους μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *