Τα νέα render δείχνουν ότι το iPhone 15 Pro θα έχει το κουμπί δράσης τελικά

Τα νέα render δείχνουν ότι το iPhone 15 Pro θα έχει το κουμπί δράσης τελικά

Από τον περασμένο Οκτώβριο, ακούμε ότι τα Apple iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max παρακάμπτουν τα παραδοσιακά πλήκτρα έντασης με δυνατότητα κλικ προς όφελος του κουμπιoύ στερεάς κατάστασης προσφέροντας απτική ανατροφοδότηση στις πρέσες, με το διακόπτη  σίγασης να αντικαταστάθηκε από ένα απτικό κουμπί πολλαπλών λειτουργιών, λέγεται ότι εμπνέεται από κουμπί δράσης του Apple Watch Ultra. Το ακούσαμε πρόσφατα ότι η  Apple θα παρακάμψει αυτά τα κουμπιά στερεάς κατάστασης και Action Button στα Pro iPhone του 2023 λόγω τεχνικών ζητημάτων, αλλά νέα στοιχεία από το CAD λένε ότι τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα έρχονται τελικά με το κουμπί δράσης.

Apple iPhone 15 Pro on the left with Action Button and iPhone 14 Pro on the right with the mute switchΩστόσο, το ενιαίο κομμάτι του volume rocker που έχουμε δει από renders που είχαν διαρρεύσει στο παρελθόν θα αντικατασταθούν από ξεχωριστά μηχανικά κουμπιά έντασης ήχου παρόμοια με αυτά που έχουμε δει σε προηγούμενα iPhone.

iPhone 15 Pro with separate volume buttons and Action Button Previously leaked iPhone 15 Pro render with haptic volume button
Τα νέα renders CAD αποκαλύπτουν επίσης ότι τα κουμπιά της κάμερας στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max δεν θα προεξέχουν τόσο πολύ όσο πίστευαν τα προηγούμενα renders.

Σε σχετικές ειδήσεις, ο tipster Revegnus ισχυρίστηκε ότι το κόστος παραγωγής του βασικού μοντέλου iPhone 15 αναμένεται να αυξηθεί κατά περίπου 12%, ενώ το κόστος της έκδοσης Pro αναμένεται να αυξηθεί κατά περίπου 20%. Ο tipster πιστεύει ότι η εξαιρετική αύξηση της τιμής της TSMC μπορεί να είναι ο λόγος για αυτήν την αύξηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *