iQOO Neo 8 Pro:  με φόρτιση 120W

iQOO Neo 8 Pro:  με φόρτιση 120W

Αυτό το μήνα , αναμένεται η σειρά iQOO Neo 8  και οι αναφορές δείχνουν ότι το Pro μέλος της οικογένειας θα είναι από τις πρώτες συσκευές με το νέο chipset Dimensity 9200+ της Mediatek. Το τηλέφωνο με αριθμό μοντέλου V2302A πιστοποιήθηκε πλέον από την CCC, αποκαλύπτοντας ότι η μάρκα iQOO βάζει ξανά φόρτιση 120 W στο ισχυρότερο τηλέφωνό της Neo.

Το πρότυπο 120W δεν είναι κάτι καινούργιο – αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου της vivo από τότε που το iQOO 5 Pro κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από τρία χρόνια. Αντλεί ισχύ σε ρυθμούς 20V/6A. Η vivo πιστοποίησε επίσης το S17e με φόρτιση 80W, κάτι που αποτελεί βελτίωση σε σχέση με προηγούμενες συσκευές S.

Η νέα συσκευή iQOO Neo είχε ήδη κοινοποιηθεί στο Geekbench την περασμένη εβδομάδα και γνωρίζουμε εδώ και αρκετές ημέρες ότι θα έχει μια επιλογή RAM 16 GB, η οποία θα είναι μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες συσκευές της σειράς. Ακόμη περιμένουμε την επωνυμία vivo να αποκαλύψει επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας και μετά να αρχίσουμε να δημοσιεύουμε teaser.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *