Η Huawei, η ZTE και η BOE εργάζονται σε μια ευέλικτη OLED με κάμερα selfie κάτω από την οθόνη

Η Huawei, η ZTE και η BOE εργάζονται σε μια ευέλικτη OLED με κάμερα selfie κάτω από την οθόνη

Σύμφωνα με γνωστό tipster , τρεις κινεζικοί κολοσσοί τεχνολογίας, συγκεκριμένα η Huawei, η ZTE και η BOE, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν την καλύτερη αναδιπλούμενη οθόνη OLED με κάμερα κάτω από την οθόνη. Το πρώτο τηλέφωνο που δυνητικά επωφελείται από την τεχνολογία αιχμής της οθόνης είναι το μελλοντικό αναδιπλούμενο smartphone Mate X4 της Huawei.

Σίγουρα, το Mate X4 δεν θα είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone με κάμερα selfie κάτω από την οθόνη καθώς και το Galaxy Fold4 της Samsung έκανε το ντεμπούτο της με την εν λόγω τεχνολογία οθόνης, αλλά απείχε πολύ από το ιδανικό. Η κάμερα selfie είναι καλά κρυμμένη, αλλά υστερεί σοβαρά στο τμήμα ποιότητας. Λοιπόν, η Huawei, η ZTE και η BOE πιστεύουν ότι τελικά το έλυσαν.

Το νέο λεγόμενο “Q8” OLED panel φημολογείται ότι θα λύσει επιτέλους τα ζητήματα ποιότητας της κάμερας, κυρίως χάρη στην τεχνογνωσία της ZTE στον τομέα και την παράδοση της BOE στην παραγωγή οθονών. Εξάλλου, η σειρά Axon της ZTE πρωτοστάτησε στην τεχνολογία της κάμερας κάτω από την οθόνη μερικά χρόνια πριν και έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις τις τελευταίες γενιές. Η νέα οθόνη φημολογείται ότι έχει ανάλυση 2480 x 1116 εικονοστοιχεία και χρησιμοποιεί ρύθμιση υψηλής συχνότητας PWM στα 1.440 Hz.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *