WhatsApp: δοκιμάζει μια νέα λειτουργία

WhatsApp: δοκιμάζει μια νέα λειτουργία

Η μορφή GIF είναι παλαιότερη από πολλούς ανθρώπους στο Διαδίκτυο (κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 1987), αλλά είναι τόσο δημοφιλής όσο ποτέ όσο και η μορφή επιλογής για την κοινή χρήση κινούμενων μιμιδίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από αυτό δεν λειτουργεί αρκετά στο WhatsApp, το οποίο απαιτεί από τον χρήστη να πατήσει την εικόνα για να δει το κινούμενο σχέδιο.

Το WhatsApp beta 2.23.10.2 για Android θα αλλάξει ελαφρώς – τα κινούμενα GIF θα αναπαράγονται πλέον αυτόματα την πρώτη φορά που θα προβληθούν. Ωστόσο, το WhatsApp θα αναπαράγει το κινούμενο σχέδιο μόνο μία φορά, ακόμα και αν το GIF έχει κυκλώσει. Μετά από αυτό, εμφανίζεται το γνωστό σήμα “GIF” και πρέπει να πατήσετε ξανά την εικόνα εάν θέλετε να δείτε ξανά την κινούμενη εικόνα.

Αυτό είναι πιθανώς για το καλύτερο, επειδή ένα ατελείωτο looping animation μπορεί γρήγορα να γίνει ενοχλητικό. Εν πάση περιπτώσει, αυτή είναι μια πολύ μικρή ενημέρωση, αλλά θα κάνει την κοινή χρήση κινούμενων μιμιδίων πιο διασκεδαστική, ώστε να έχει μεγάλη επίδραση στις συνομιλίες σας.

Εάν ανήκετε στο πρόγραμμα WhatsApp TestFlight, ενδέχεται να έχετε ήδη πρόσβαση σε GIF που αναπαράγονται αυτόματα – εάν όχι, η νέα δυνατότητα σταδιακά ενεργοποιείται για περισσότερους χρήστες και τελικά θα προωθηθεί σε όλους τους χρήστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *