Τι αποκαλύπτουν οι εικόνες του Oppo Reno10 Pro 

Τι αποκαλύπτουν οι εικόνες του Oppo Reno10 Pro 

Η σειρά Reno10 της Oppo των smartphones ανώτερης μεσαίας κατηγορίας έρχεται σύντομα. Με βάση τη συνήθη στρατηγική εξαμηνιαίας κυκλοφορίας της εταιρείας για τη σειρά Reno, θα πρέπει να δούμε τα Reno10, Reno10 Pro και Reno10 Pro+ τα οποία θα γίνουν επίσημα κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ως εκ τούτου, οι διαρροές αρχίζουν να εμφανίζονται, περισσότερο από πριν. Σήμερα έχουμε renders που βασίζονται σε CAD του Reno10 Pro, του μεσαίου παιδιού της οικογένειας, ας πούμε έτσι. Σίγουρα φαίνεται ότι τα τηλέφωνα Reno10 θα παρουσιάσουν ένα νέο πίσω σχέδιο σε σύγκριση με τους προκατόχους τους που προσγειώθηκαν στην Κίνα πέρυσι.

Σύμφωνα με την πηγή των render, το Reno10 Pro θα συνοδεύεται από οθόνη 6,7 ιντσών με κεντρική εγκοπή για την selfie κάμερα που μπορείτε να δείτε στις εικόνες. Το smartphone φέρεται να έχει διαστάσεις 163,2 x 74,2 x 7,9 mm (10,2 mm στην πίσω κάμερα).

Το κάτω μέρος διαθέτει ηχεία και θύρα USB-C και η δεξιά πλευρά φαίνεται να έχει και τα κουμπιά τροφοδοσίας και έντασης ήχου, κάτι που είναι περίεργο αφού μέχρι στιγμής η Oppo προτιμούσε το τελευταίο να βρίσκεται στην αριστερή πλευρά. Ίσως η εισαγωγή της σειράς Reno10 να το αλλάξει αυτό ή ίσως τα renders να είναι λανθασμένα. Μόνο ο χρόνος μπορεί να πει.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές, το Reno10 Pro θα τροφοδοτείται από το MediaTek Dimensity 8200 SoC, το οποίο είναι μια μικρή ενημέρωση για το 8100 που εμφανίζεται στο Reno9 Pro.

Αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε για αυτό μέχρι στιγμής όσον αφορά τις προδιαγραφές, αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με το υψηλότερο αδερφάκι του, το Reno10 Pro+, ήταν πολύ πιο προσεχείς. Έτσι, οι φήμες λένε ότι ο κορυφαίος της σειράς Reno θα έχει κάμερα ζουμ με περισκόπιο στην πλάτη του, κυρτή οθόνη 6,74 ιντσών 1220×2712 120 Hz, κύρια κάμερα 50 MP με αισθητήρα IMX890 της Sony, μπαταρία 4.700 mAh με φόρτιση 100 W και το Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC στο τιμόνι με έως και 16 GB LPDDR5 RAM και έως 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *