Προβλήματα με το Defender Remover  στα Windows 11

Προβλήματα με το Defender Remover  στα Windows 11

Τα ανεπίσημα εργαλεία και βοηθητικά προγράμματα των Windows τρίτων κατασκευαστών είναι αρκετά δημοφιλή στους λάτρεις των Windows. Ωστόσο, αυτά τα εργαλεία μπορούν συχνά να παραβιάσουν ορισμένες πτυχές του λειτουργικού συστήματος. Πρόσφατα, βρέθηκε ότι είναι μια δημοφιλής εφαρμογή debloater των Windows 11 προκαλεί διενέξεις με το λειτουργικό σύστημα. Παρόλο που τα προβλήματα φαινομενικά διορθώθηκαν, η εφαρμογή έχει αποκλειστεί από το Microsoft Store, γεγονός που οδήγησε τον προγραμματιστή της εφαρμογής να την ονομάσει “μια τραγωδία”.

Σε μια κάπως παρόμοια κατάσταση, ο προγραμματιστής μιας άλλης εφαρμογής τρίτου κατασκευαστή, του Defender Remover, επιβεβαίωσε ότι η εφαρμογή του προκαλούσε όντως προβλήματα με τις εφαρμογές Universal Windows Platform (UWP). Το καλό, όμως, είναι ότι το θέμα έχει επιλυθεί στην τελευταία έκδοση, 12.4.1. Αυτή γράφει:

– ενημέρωση: αυτό το πρόβλημα uwp προκαλείται από την κατάργηση της καταχώρισης κατηγοριών έξυπνης οθόνης των Windows, έτσι ώστε να απαιτείται για τη λειτουργικότητα του uwp (μερικές φορές). Η κλάση  για την οποία μιλάμε είναι Έλεγχος ρυθμίσεων SmartScreen. Η επόμενη έκδοση του Defender Remover δεν θα καταργήσει πλέον την εγγραφή του SmartScreen.

– διορθώθηκε στην 12.4.1

Μπορείτε να δείτε το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών παρακάτω:

  • διορθώθηκαν προβλήματα με τις εφαρμογές uwp που καθορίζονται στο #38 .
  • διόρθωσε κάποια ίχνη αφαίρεσης του Defender που καθορίζεται στο #4 (μόνο στα Windows 10 22H2 και στα Windows 11 Dev Channel)
  • βελτιώσεις στην απόδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *