WhatsApp for Wear OS : διαθέσιμη για έξυπνα ρολόγια  

WhatsApp for Wear OS : διαθέσιμη για έξυπνα ρολόγια  

Το WhatsApp είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο και χρησιμοποιείται από πάνω από δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Ένας από τους λόγους της επιτυχίας του είναι η διαθεσιμότητά του σε πολλές πλατφόρμες, η οποία πρόσφατα βελτιώθηκε με υποστήριξη για έως τέσσερις συσκευές που χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό. Και με την τελευταία ενημέρωση beta, η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στην Meta προσθέτει υποστήριξη για έξυπνα ρολόγια που τρέχουν το Wear OS της Google 3 και άνω.

Με την WhatsApp beta έκδοση 2.23.10.10, θα μπορείτε πλέον να βλέπετε και να απαντάτε σε μηνύματα. Με αυτήν την ενημέρωση, μπορείτε να στείλετε μηνύματα κειμένου χρησιμοποιώντας το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο, να επιλέξετε κατάλληλα emoticon από το εργαλείο επιλογής emoji εντός εφαρμογής ή να κάνετε εγγραφή φωνητικών σημειώσεων και να τα στείλετε  από το smartwatch σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τις προτεινόμενες απαντήσεις για να απαντήσετε πιο γρήγορα.

Το WhatsApp for Wear OS δεν υποστηρίζει πολυμέσα αυτή τη στιγμή. Ενώ θα μπορείτε να βλέπετε προεπισκοπήσεις εικόνων, αυτές θα είναι θολές και δεν θα φορτώνονται όταν τις πατήσετε. Ομοίως, τα βίντεο δεν υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή και ενδέχεται να μην υποστηρίζονται ποτέ στο μέλλον. Εν τω μεταξύ, το WhatsApp λαμβάνει επίσης ένα ειδικό πλακίδιο με γρήγορη πρόσβαση στις κορυφαίες επαφές σας.

Η συνδεσιμότητα σε μια συσκευή Wear OS βασίζεται στην επιλογή “Συνδεδεμένες συσκευές” του WhatsApp, η οποία είναι προσβάσιμη από το μενού με τις τρεις κουκκίδες στην κύρια οθόνη της εφαρμογής. Το έξυπνο ρολόι θα υπολογίζεται στο όριο των τεσσάρων συσκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τη λειτουργία Companion του messenger, η οποία σας επιτρέπει να συγχρονίστε τις συνομιλίες σας στο WhatsApp σε τέσσερις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων εφαρμογών WhatsApp Web και επιτραπέζιων υπολογιστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *