Final Cut Pro και  Logic Pro στα iPad

Final Cut Pro και  Logic Pro στα iPad

Σήμερα η Apple ανακοίνωσε ότι φέρνει επίσημα τα εργαλεία δημιουργίας βίντεο και μουσικής στα iPad. Το Final Cut Pro και το Logic Pro θα είναι και τα δύο διαθέσιμα στις 23 Μαΐου, το πρώτο σε iPad με το chipset M1 ή M2, το δεύτερο σε συσκευές που τροφοδοτούνται από το A12 Bionic και μεταγενέστερα τσιπ.

Το καθένα θα κοστίζει είτε 4,99 $ ανά μήνα είτε 49 $ ετησίως μέσω μιας συνδρομής στο App Store, με δωρεάν δοκιμή ενός μήνα.

Για το Final Cut Pro, ένα εργαλείο που διευκολύνει την επεξεργασία και σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενό σας με νέους τρόπους. Το Live Drawing σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε και να γράφετε απευθείας πάνω από περιεχόμενο βίντεο με το Apple Pencil και σε iPad με M2, το Pencil Hover σάς επιτρέπει να κάνετε γρήγορη απομάκρυνση και προεπισκόπηση του πλάνα χωρίς να αγγίζετε την οθόνη.

Μπορείτε να προβάλετε και να επεξεργαστείτε βίντεο HDR στο iPad Pro 12,9 ιντσών και να εφαρμόσετε διαβαθμίσεις χρωμάτων με ακρίβεια χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναφοράς. Με τη λειτουργία κάμερας Pro μπορείτε να τραβήξετε βίντεο υψηλής ποιότητας σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό, να παρακολουθείτε τον ήχο και να ελέγχετε χειροκίνητα την εστίαση, την έκθεση και την ισορροπία λευκού, ώστε να μπορείτε να τραβάτε, να επεξεργάζεστε και να δημοσιεύετε από μία μόνο συσκευή στο πεδίο – αν αισθάνεστε όπως η εγγραφή βίντεο με iPad είναι πρακτική με οποιονδήποτε τρόπο, δηλαδή. Εάν το iPad σας τροφοδοτείται από το τσιπ M2, μπορείτε ακόμη και να κάνετε εγγραφή σε ProRes. Η επεξεργασία βίντεο με πολλές κάμερες συγχρονίζει και επεξεργάζεται αυτόματα κλιπ μαζί και σας επιτρέπει να αλλάζετε γωνίες με ένα άγγιγμα.

Η μάσκα αφαίρεσης σκηνής σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε το φόντο πίσω από ένα θέμα σε ένα κλιπ, η αυτόματη περικοπή προσαρμόζεται για κάθετες, τετράγωνες και άλλες αναλογίες διαστάσεων και η απομόνωση φωνής αφαιρεί τον θόρυβο του φόντου. Φυσικά, έχετε επίσης μια τεράστια βιβλιοθήκη γραφικών, εφέ και ήχου, συμπεριλαμβανομένων “εκπληκτικών” φόντου HDR, προσαρμόσιμων κινούμενων σχεδίων και επαγγελματικών soundtrack που προσαρμόζονται στη διάρκεια του βίντεο.

Το Logic Pro λαμβάνει χειρονομίες πολλαπλής αφής  , επιτρέποντάς σας να παίζετε με λογισμικό και να αλληλεπιδράτε φυσικά με τα χειριστήρια, καθώς και να πλοηγείστε σε έργα με   ζουμ και σάρωση για κύλιση. Μπορείτε να καταγράψετε ηχογραφήσεις φωνής ή οργάνων με τα ενσωματωμένα μικρόφωνα του iPad σας και να κάνετε επεξεργασίες ακριβείας με το Apple Pencil.

Το πρόγραμμα περιήγησης ήχου αποθηκεύει όλες τις διαθέσιμες ενημερωμένες εκδόσεις οργάνων, ενημερώσεις κώδικα ήχου, προεπιλογές προσθηκών, δείγματα και βρόχους σε μία τοποθεσία, με δυναμικό φιλτράρισμα και δυνατότητα ακρόασης οποιουδήποτε ήχου πριν τη φόρτωσή του σε ένα έργο. Παίρνετε πάνω από 100 πρόσθετα όργανα και εφέ και μπορείτε να κόψετε και να αναστρέψετε δείγματα, να προγραμματίσετε ρυθμούς και μπάσα, καθώς και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα drum kit.

Ο μίκτης με πλήρεις δυνατότητες σάς παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια επαγγελματική μίξη εξ ολοκλήρου στο iPad σας και με το multitouch μπορείτε να μετακινήσετε πολλά fader ταυτόχρονα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *