Ποια εταιρεία προχώρησε σε  μαζικές απολύσεις

Ποια εταιρεία προχώρησε σε  μαζικές απολύσεις

Ο εκδότης παιχνιδιών Ubisoft σχεδιάζει να απολύσει έως και 60 υπαλλήλους του σήμερα. Είναι η πιο πρόσφατη εταιρεία   παιχνιδιών και τεχνολογίας που αποκαλύπτει μαζικές απολύσεις τους τελευταίους μήνες.

Η GameSpot αναφέρει ότι οι υπάλληλοι που θα μπορούσαν να επηρεαστούν από αυτή την κίνηση προέρχονται από την ομάδα του Κέντρου Σχέσεων Πελατών της Ubisoft, η οποία εδρεύει στο Cary, στη Βόρεια Καρολίνα και στο Newcastle στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε μια δήλωση, η Ubisoft είπε ότι αυτή η απόφαση να περικόψει το εργατικό της δυναμικό είναι μέρος μιας νέας «εστίασης στο πού μπορούμε να έχουμε σημαντικό αντίκτυπο». Δεν υπάρχει καμία λέξη για το τι είδους πακέτο αποζημίωσης θα δοθεί σε αυτούς τους εργαζόμενους.

Η Ubisoft κάνει αυτή τη νέα κίνηση λίγους μήνες αφότου αποκάλυψε ότι θα ακυρώσει τρία  παιχνίδια που ήταν σε παραγωγή. Αποκάλυψε επίσης ότι το παιχνίδι που βασίζεται σε πειρατές και έχει αναπτυχθεί εδώ και καιρό  είχε καθυστερήσει για άλλη μια φορά, χωρίς να έχει οριστεί νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο εκδότης του παιχνιδιού πρόκειται να αποκαλύψει τα νέα εκδοτικά του σχέδια για τον επόμενο χρόνο περίπου στις 12 Ιουνίου, τότε που θα λάβει χώρα το Ubisoft Forward . Η εκδήλωση βίντεο ροής θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες. Θα είναι μια αντικατάσταση του είδους για την εμπορική έκθεση E3, η οποία υποτίθεται ότι θα γινόταν στο Λος Άντζελες στα μέσα Ιουνίου αλλά έκτοτε ακυρώθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *