Το HWiNFO διορθώνει τα προβλήματα με τα Windows 11

Το HWiNFO διορθώνει τα προβλήματα με τα Windows 11

Το HWiNFO, το οποίο είναι ένα δημοφιλές δωρεάν και ένα από τα καλύτερα βοηθητικά προγράμματα παρακολούθησης υλικού, φέρνει την ανάγνωση χρήσης CPU παλαιού τύπου στα Windows 11 με την τελευταία έκδοση 7.46.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το HWiNFO αναφέρει τη χρήση της CPU με δύο τρόπους, το Core Utility ή το CPU Utility είναι αυτό που αναφέρεται από το Task Manager στα Windows 8 ή νεότερη έκδοση. Η χρήση της CPU που αναφέρεται από το Task Manager δεν είναι η καλύτερη, καθώς μπορεί ακόμη και να δείξει ότι η μέγιστη χρήση ενός επεξεργαστή είναι μεγαλύτερη από 100%. Εν τω μεταξύ, η χρήση της CPU παλαιού τύπου βασίζεται στη “χρήση βάσει χρόνου” και είναι γενικά ένα πιο ακριβές μέτρο της χρήσης του επεξεργαστή. Η ανάγνωση παλαιού τύπου έχει πλέον διορθωθεί στα Windows 11.

Εκτός από αυτό, η έκδοση διορθώνει επίσης τη συμβατότητα του προγράμματος οδήγησης με τη λειτουργία πυρήνα των Windows Stack Protection που επιβάλλεται από το υλικό. Υπάρχουν πολλές επιδιορθώσεις που σχετίζονται με επεξεργαστές AMD, συμπεριλαμβανομένης μιας για την τιμή ρεύματος ηλεκτρικού σχεδιασμού (EDC)Raphael (Ryzen 7000).

Το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών για το HWiNFO v7.46 δίνεται παρακάτω:

Ημερολόγιο αλλαγών HWiNFO32 & HWiNFO64 v7.46:

  • Διορθώθηκε η παρακολούθηση της χρήσης CPU παλαιού τύπου στα Windows 11.
  • Διορθώθηκε μια πιθανή crash κατά τον έλεγχο XTU σε AMD Genoa/Bergamo.
  • Διορθώθηκε η αναφορά της τρέχουσας τιμής EDC στο AMD Raphael.
  • Διορθώθηκε η συμβατότητα προγραμμάτων οδήγησης με τη λειτουργία πυρήνα των Windows Stack Protection με επιβολή υλικού.
  • Βελτιωμένη υποστήριξη Intel Arc GPU με νέα προγράμματα οδήγησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *