iQOO Neo 8 και  Neo 8 Pro : Οι πρώτες εικόνες

iQOO Neo 8 και Neo 8 Pro : Οι πρώτες εικόνες

Η σειρά iQOO Neo 8 θα παρουσιαστεί στις 23 Μαΐου και η μάρκα vivo επιβεβαίωσε ότι θα δούμε ένα μέλος Pro για πρώτη φορά στην ιστορία του Neo. Το τηλέφωνο θα έχει OIS και σύμφωνα με εικόνες που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, μπορεί να είναι το μόνο με τη δυνατότητα κάμερας.

Δύο τηλέφωνα αποκαλύφθηκαν στο Twitter, το ένα φέρεται να είναι το iQOO Neo 8 και το άλλο να είναι το iQOO Neo 8 Pro, και μόνο το τελευταίο έχει την ένδειξη “OIS” στο πίσω μέρος. ο πρώτος έχει το “Neo” σε εκείνο το μέρος.

vivo iQOO Neo 8 vivo iQOO Neo 8 Pro
vivo iQOO Neo 8 • vivo iQOO Neo 8 Pro

Αυτές οι εικόνες αποκαλύπτουν επίσης ότι η περιοχή  της κάμερας θα είναι ορθογώνια και δεν θα εκτείνεται σε όλο το σώμα. Τα Neo 8 και Neo 8 Pro θα έχουν ρυθμίσεις τριπλής κάμερας, αλλά η τρίτη κάμερα μπορεί να είναι ή να μην είναι απλώς ένας αισθητήρας βάθους ή μακροεντολής, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένας απλός αισθητήρας PDAF, μειώνοντας τον συνολικό αριθμό των σκοπευτών.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το μη Pro, αλλά το Pro λέγεται ότι έρχεται με chipset Dimensity 9200+ και ήταν ήδη πιστοποιημένο με γρήγορη φόρτιση 120 W. Η κυκλοφορία είναι σε οκτώ ημέρες και ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι τότε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *