Οι μικρογραφίες έρχονται  σύντομα στα «Αγαπημένα» του Microsoft Edge

Οι μικρογραφίες έρχονται σύντομα στα «Αγαπημένα» του Microsoft Edge

Ο Microsoft Edge έχασε από το πρόγραμμα περιήγησης Safari στον αγώνα για τη δεύτερη θέση, παρόλο που η πρώτη είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες επιτραπέζιων υπολογιστών και φορητών υπολογιστών. Ωστόσο, η πρόσφατη αποτυχία δεν εμπόδισε τη Microsoft να συνεχίσει τις προσπάθειές της να προσθέσει νέες δυνατότητες στον Edge. Ο γίγαντας λογισμικού προσπαθεί τώρα να προσθέσει κάποια οπτική επεξεργασία στον κόμβο Edge “Αγαπημένα” για να κάνει την περιήγηση στους σελιδοδείκτες ενδιαφέρουσα.

Η Microsoft δοκιμάζει επιλογές μικρογραφιών για τη σελίδα κέντρου “Αγαπημένα” στο Edge Canary, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν προεπισκόπηση μιας μικρής αναπαράστασης εικόνας μιας μεγαλύτερης εικόνας ιστοσελίδας. Προς το παρόν, λαμβάνετε μόνο μια προβολή λίστας όλων των ιστοσελίδων που αποθηκεύσατε ως “Αγαπημένα” στο Edge. Ενώ η προβολή λίστας είναι πιο συμπαγής και δημιουργεί χώρο για εμφάνιση περισσότερων σελιδοδεικτών σε αυτήν τη σελίδα, η προεπισκόπηση μικρογραφιών κάνει ακριβώς το αντίθετο, καθώς ο κύριος στόχος της είναι να σας δώσει ένα στιγμιότυπο της ιστοσελίδας που αποθηκεύσατε. Όπως είναι λογικό, δεν μπορείτε να δείτε τόσα αγαπημένα στοιχεία που θα μπορούσατε στην προβολή λίστας όταν μεταβαίνετε στην προβολή μικρογραφιών.

Η κεντρική σελίδα “Αγαπημένα” στο Edge Canary εμφανίζει μερικές επιλογές μικρογραφιών, μερικές από τις οποίες περιλαμβάνουν “Προβολή μικρής μικρογραφίας”, “Μεσαία προβολή μικρογραφίας” και “Μεγάλη προβολή μικρογραφίας”. Αυτές οι διαφορετικές επιλογές είναι για διαφορετικά μεγέθη μικρογραφιών και μπορείτε να επιλέξετε ό,τι ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Οι επιλογές μικρογραφιών για το Edge “Αγαπημένα” είναι παρόμοιες με την “Visual view” του Chrome, μια δυνατότητα που η Google πρόσθεσε στο πρόγραμμα περιήγησής της πέρυσι. Ωστόσο, είναι διαθέσιμο μόνο μέσω σημαίας, παρόλο που έχουν περάσει πάνω από έξι μήνες από τότε που η Google παρουσίασε αυτήν τη λειτουργία. Η προβολή μικρογραφίας δεν κρύβεται πίσω από μια σημαία στο Edge Canary, αν και είναι διαθέσιμη για περιορισμένους χρήστες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *