Η Apple προγραμματίζει “ειδική εκδήλωση” για τις 5 Ιουνίου

Η Apple προγραμματίζει “ειδική εκδήλωση” για τις 5 Ιουνίου

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το WorldWide Developer’s Conference (WWDC) της Apple απευθύνεται κυρίως σε προγραμματιστές. Ωστόσο, είναι επίσης μια ευκαιρία να κάνετε κάποιο μάρκετινγκ με μια ευρέως δημοσιοποιημένη κεντρική ομιλία και την ανακοίνωση νέων εκδόσεων του Apple OS που προκαλούν ενθουσιασμό στους χρήστες iPhone, iPad και Mac.

Φέτος θα υπάρξει επίσης μια μυστηριώδης εκδήλωση με τίτλο «Special Event at Apple Park», μια ολοήμερη εκδήλωση στις 5 Ιουνίου. Τι θα μπορούσε να είναι αυτό;

Η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, αλλά αυτό θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση η xrOS, η πλατφόρμα λογισμικού που θα τροφοδοτεί τα ακουστικά Mixed Reality της Apple και τα ίδια τα ακουστικά. Οι τελευταίες αναφορές αναφέρουν ότι τα ακουστικά είναι σε καλό δρόμο για τις αρχές Ιουνίου και ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι θα μπορούσε να τονώσει ολόκληρη τη βιομηχανία AR/VR.

Το Apple Reality Pro αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ισχυρά ακουστικά XR και η τιμή του θα είναι ανάλογη. Λέγεται ότι διαθέτει οθόνες micro OLED της Sony, διπλούς επεξεργαστές κατασκευασμένους από την TSMC, 12 κάμερες και εξωτερικό τροφοδοτικό. Η τιμή είναι $3.000, επομένως αυτό θα απευθύνεται σε επαγγελματίες και όχι σε ψυχαγωγικούς χρήστες. Το ακουστικό αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *