H πρώτη διαρροή του iPhone 16 Ultra

H πρώτη διαρροή του iPhone 16 Ultra

Η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το  iPhone 15, αλλά το κορυφαίο μοντέλο της σειράς iPhone 16, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, μόλις διέρρευσε. Φαίνεται ότι η Apple σχεδιάζει να τροποποιήσει την επωνυμία των μοντέλων iPhone της το 2024. Το iPhone 15 Pro Max πρόκειται να γίνει η πιο premium παραλλαγή του τρέχοντος έτους, αλλά τον επόμενο χρόνο, το “iPhone 16 Ultra” μπορεί να αναλάβει ως το κορυφαίο -το iPhone της γραμμής.

Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ, φαίνεται  ότι το μεγαλύτερο iPhone 16 Pro είναι πιθανό υποψήφιο να υιοθετήσει την επωνυμία Ultra για να ευθυγραμμιστεί με το Apple Watch Ultra. Αυτό σημαίνει ότι φέτος μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε την Apple να χρησιμοποιεί την επωνυμία Pro Max. Όποιο και αν είναι το όνομα, η πιο σημαντική διαρροή εδώ είναι αυτή των CAD renders του επερχόμενου τηλεφώνου.

Η διαρροή παρέχει μόνο τις λεπτομέρειες οθόνης του λεγόμενου iPhone 16 Ultra. Φαίνεται ότι η Apple κάνει την οθόνη σημαντικά ψηλότερη στις 6,9 ίντσες σε σύγκριση με την οθόνη 6,7 ιντσών που αναμένεται στο επερχόμενο iPhone 15 Pro Max. Μπορείτε να δείτε τη σύγκριση δίπλα-δίπλα μεταξύ των δύο τηλεφώνων στην παραπάνω εικόνα. Εκτός από ψηλότερο, φαίνεται ότι το iPhone 16 Ultra θα είναι και λίγο πιο φαρδύ από το αντίστοιχο του φέτος.

Το μικρότερο μοντέλο iPhone 16 Pro αναμένεται να αυξηθεί σε 6,3 ίντσες. Το τρέχον iPhone 14 Pro έχει οθόνη 6,1 ιντσών και το iPhone 15 Pro αναμένεται επίσης να αποκτήσει το ίδιο. Ο αναλυτής Ming-chi Kuo λέει ότι η μεγαλύτερη οθόνη θα επέτρεπε στην Apple να τοποθετήσει έναν φακό ζουμ περισκοπίου στο μικρότερο μοντέλο iPhone 16 Pro – κάτι που πιθανότατα δεν θα έχει το φετινό iPhone 15 Pro.

Αν και όλες αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από αξιόπιστες πηγές, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε τι θα κάνει η Apple το επόμενο έτος. Συνήθως δεν συναντάμε νέες διαρροές iPhone μετά τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, αφού η Apple έχει ήδη ανανεωμένα μοντέλα στην αγορά. Επομένως, είναι σκόπιμο να αντιμετωπίζετε αυτές τις διαρροές με σκεπτικισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *