Microsoft Teams: προσθέτει την εφαρμογή Polls στο κανάλι συσκέψεων για ακόμη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση

Microsoft Teams: προσθέτει την εφαρμογή Polls στο κανάλι συσκέψεων για ακόμη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση

To Microsoft Teams πρόσθεσε την εφαρμογή Polls το 2020 για συναντήσεις και το 2021 πρόσθεσε έναν τρόπο για να επιτρέψει στην τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει ερωτήσεις δημοσκόπησης. Σήμερα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι η εφαρμογή Polls είναι πλέον διαθέσιμη για συσκέψεις καναλιών Teams, κάτι που θα διευκολύνει την προσθήκη δημοσκοπήσεων στις διαδικτυακές συζητήσεις.

Η ανάρτηση ιστολογίου της Microsoft δείχνει πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το εργαλείο Δημοσκοπήσεων από εκπαιδευτικούς:

Για διαδικτυακά μαθήματα που χρησιμοποιούν συσκέψεις καναλιών, οι δάσκαλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δημοσκοπήσεις για να αλληλεπιδράσουν με τους μαθητές, να ελέγξουν την κατανόησή τους ή να ξεκινήσουν ένα ζωντανό κουίζ. Φανταστείτε να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση για να ρωτήσετε τους μαθητές σας τι είχαν για πρωινό ή ποιο ζώο θα ήθελαν να είναι. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μια διασκεδαστική και χαλαρή ατμόσφαιρα και να βοηθήσει στη δημιουργία σχέσεων μεταξύ εσάς και των μαθητών σας.

Η ανάρτηση ιστολογίου αναφέρει επίσης ότι η εφαρμογή Δημοσκοπήσεις σε συσκέψεις καναλιών θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις για να λάβουν σχόλια από τους πελάτες τους σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία ή απλώς για να ξεκινήσει η σύσκεψη με μερικές διασκεδαστικές προσωπικές ερωτήσεις.

Οι χρήστες ομάδων μπορούν να πάνε σε μια σύσκεψη πριν ξεκινήσει, επιλέξτε το “+κουμπί ” στο επάνω μενού πλοήγησης και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω και βρείτε την επιλογή Δημοσκοπήσεις  για να την αποθηκεύσετε για εκείνη τη συνάντηση. Εάν θέλετε να προσθέσετε την εφαρμογή Δημοσκοπήσεις κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης, μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα προσθέτοντας απλώς την εφαρμογή στο επάνω μενού.

Το Microsoft Teams προσθέτει νέες δυνατότητες με αρκετά σταθερό ρυθμό τους τελευταίους μήνες. Η έκδοση δημόσιας προεπισκόπησης πρόσθεσε  πρόσφατα μια εφαρμογή Πληρωμές ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να πληρώνουν απευθείας τους διοργανωτές συναντήσεων ομάδας για υπηρεσίες. Πρόσφατα πρόσθεσε επίσης έναν τρόπο προβολής αντιδράσεων χρήστη στη λειτουργία Together, και επίσης μια νέα λειτουργία Shuffle.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *