Τι ιδιαίτερο έχει το  Amazon Fire Max 11  

Τι ιδιαίτερο έχει το  Amazon Fire Max 11  

Έχει περάσει καιρός από τότε που είδαμε ένα ολοκαίνουργιο tablet από το Amazon, και όχι μια ανανέωση υλικού ενός υπάρχοντος προϊόντος. Σήμερα, η Amazon εξέπληξε πολλούς όταν αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο tablet Fire Max 11. Φαίνεται ότι στοχεύει να είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό τρόπο προβολής περιεχομένου.

Το Fire Max 11 είναι το μεγαλύτερο tablet της Amazon ποτέ, με οθόνη 11 ιντσών ανάλυσης 2.000 x 1.200. Στο εσωτερικό υπάρχει ένας ανώνυμος οκταπύρηνος επεξεργαστής και 4 GB RAM. Το tablet έρχεται με 64 GB ή 128 GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο, ενώ υπάρχει και υποδοχή κάρτας microSD για να προσθέσετε ακόμη περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Έρχεται επίσης με ασύρματο υλικό Wi-Fi 6 και μπροστινή κάμερα 8 MP. Η Amazon εμπορεύεται το Fire Max 11 για άτομα που εργάζονται εξ αποστάσεως και πραγματοποιούν διαδικτυακές συσκέψεις μέσω του Zoom ή του Microsoft Teams. Στην πραγματικότητα, τα άτομα που αγοράζουν το tablet θα μπορούν επίσης να λάβουν δωρεάν το Microsoft 365 Personal για τρεις μήνες (φυσικά μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή προτού χρεωθείτε).

Η τιμή εκκίνησης για το Fire Max 11 είναι 229,99 $ με 64 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά αυτό περιλαμβάνει τις διαφημίσεις κλειδώματος οθόνης της Amazon. Μπορείτε να αποκτήσετε την έκδοση με 128 GB αποθηκευτικού χώρου για 279,99 $, χωρίς διαφημίσεις οθόνης κλειδώματος. Η Amazon πουλάει επίσης το tablet με πακέτα σε υψηλότερες τιμές. Οι προσφορές της δέσμης περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ενός λεπτού καλύμματος, μιας γραφίδας, ενός πληκτρολογίου ή ενός με πληκτρολόγιο και γραφίδα. Το tablet αρχίζει να αποστέλλεται στις 14 Ιουνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *