Το Huawei Mate X3 και το P60 πωλούν πολύ καλά στην Κίνα

Το Huawei Mate X3 και το P60 πωλούν πολύ καλά στην Κίνα

Η Huawei προφανώς απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα και αφοσίωση στην επωνυμία της, ιδιαίτερα στις πωλήσεις δύο από τις πιο πρόσφατες κορυφαίες συσκευές της. Η Huawei CBG CTO Bruce Lee ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης διάσκεψης Huawei Mobile Innovation Technology Media Communication ότι ηMate X3 Το foldable είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις στην Κίνα, ενώ τοΣειρά P60 είναι οι κορυφαίες πωλήσεις στη χώρα στο τμήμα τιμών 4000 έως 6000 γιουάν.

Μπορεί να υπάρχει ένας πρόσθετος αστερίσκος κάπου σε αυτά τα ουσιαστικά εσωτερικά, αυτοαναφερόμενα στατιστικά στοιχεία, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχει προφανώς κάποια αλήθεια στους ισχυρισμούς. Σύμφωνα με έρευνα της Counterpoint και μερικούς άλλους ερευνητές αγοράς, η Huawei είναι μια ξεχωριστή ιστορία επιτυχίας εν μέσω μιας συνολικής πτωτικής εγχώριας αγοράς πωλήσεων.

Η Huawei πέτυχε αύξηση αποστολών 41% και αύξησε το μερίδιο αγοράς της στο 9,2% ετησίως το 1ο τρίμηνο του 2023 σε σύγκριση με το 1ο τρίμηνο του 2022. Φαίνεται πραγματικά ότι η Huawei καταφέρνει να παραμείνει πραγματικά ανταγωνιστική στο εσωτερικό της. Σύμφωνα με αναλυτές του κλάδου, η Huawei έχει μεγάλη μακροπρόθεσμη εμπιστοσύνη και αφοσίωση στο εμπορικό σήμα εντός της χώρας, με τους χρήστες να εκτιμούν τη συνεχιζόμενη καινοτομία από την εταιρεία. Προφανώς, η έλλειψη 5G δεν είναι τεράστιος παράγοντας στην εξίσωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *