Πότε θα κυκλοφορήσει το OnePlus Ace 2 Pro  

Πότε θα κυκλοφορήσει το OnePlus Ace 2 Pro  

Οι φήμες για το OnePlus Ace 2 Pro άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια νωρίτερα αυτό το μήνα, και τώρα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την  αναμενόμενη  ναυαρχίδα smartphone. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ένα κοντινό αντίγραφο του Reno10 Pro+ με τη λεγόμενη οθόνη 1,5K και γρήγορη φόρτιση 100W αλλά με νεότερο chipset Snapdragon 8 Gen 2.

Σε ένα σχόλιο σε άλλη ανάρτηση, ένας  χρήστης είπε ότι το τηλέφωνο θα πρέπει να αναμένεται τον «Ιούλιο-Αύγουστο», όταν θα ανταγωνιστεί το ακόμη ακυκλοφόρητο Redmi K60 Ultra της Xiaomi.

Η Oppo λάνσαρε το Reno10 Pro+ με οθόνη AMOLED 6,74” με λεπτά πλαίσια και καμπύλες πλευρές. Η ανάλυση είναι 2772 x 1240 pixels και το πάνελ κατασκευασμένο από την BOE προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και 1440 Hz PWM, πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα και μέγιστη φωτεινότητα 1400 nits. Το τηλέφωνο ήταν επίσης το πρώτο Reno που κυκλοφόρησε με γρήγορη φόρτιση 100W.

Προηγουμένως, το OnePlus Ace Pro εισήχθη στη διεθνή σκηνή ως OnePlus 10T, που σημαίνει ότι το Ace 2 Pro μπορεί τελικά να κυκλοφορήσει ως OnePlus 11T.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *