Samsung Galaxy Tab S9 : Μεγάλες ταχύτητες φόρτισης

Samsung Galaxy Tab S9 : Μεγάλες ταχύτητες φόρτισης

Η Samsung εδώ και καιρό φημολογείται ότι θα παρουσιάσει μια νέα οικογένεια tablet στην επόμενη Unpacked της . Αυτή η εκδήλωση είναι πιθανόν να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου. Όσο πλησιάζουμε σε αυτό το σημείο , εμφανίζονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα Galaxy Tab S9+ και Galaxy Tab S9 Ultra θα είναι τα δύο από τα τρία tablet της οικογένειας S9. Γνωρίζουμε, από πηγές, ότι θα υπάρχουν τρεις εκδόσεις της καθεμίας.

Το Galaxy Tab S9+ θα κυκλοφορήσει με τους αριθμούς μοντέλου SM-X816B, SM-X810 και SM-X816N. Από την άλλη μεριά, το Galaxy Tab S9 Ultra λαμβάνει SM-X916B, SM-X910 και SM-X916N. Το πρώτο είναι το μοντέλο με δυνατότητα 5G, το μεσαίο είναι το παγκόσμιο μοντέλο μόνο Wi-Fi και το τελευταίο είναι αυτό που προορίζεται ειδικά για την αγορά της Νότιας Κορέας.

Η ίδια πιστοποίηση αποκαλύπτει επίσης ότι το S9+ και το S9 Ultra . Και τα δύο αποστέλλονται με φορτιστή που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 10V/4,5A – ή 45W. Τούτου λεχθέντος, όταν πρόκειται για τη Samsung, είναι πιο πιθανό τα tablet να υποστηρίζουν φόρτιση 45 W, αλλά να αποστέλλονται χωρίς τούβλο στο κουτί. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *