iPadOS 17: Επίσημη κυκλοφορία

iPadOS 17: Επίσημη κυκλοφορία

Το iPadOS 17 είναι η νέα αποκάλυψη της Apple στο WWDC σήμερα . Η διαθεσιμότητα στους προγραμματιστές είναι άμεση . Η δημόσια beta αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον επόμενο μήνα .

Αποκτά την προσαρμόσιμη οθόνη κλειδώματος, η οποία έκανε πρεμιέρα πέρυσι με το iOS 16. Παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να προσαρμόσουν την ταπετσαρία, να επιλέξουν διαφορετικά widget και να παίξουν με στυλ γραμματοσειράς.

Η οθόνη κλειδώματος θα υποστηρίζει επίσης γραφικά στοιχεία ζωντανών δραστηριοτήτων. Σε αυτές περιλαμβάνονται παραγγελία φαγητού, ταξιδιωτικά σχέδια ή αποτελέσματα παιχνιδιών.

Παράλληλα , η Apple υποσχέθηκε να βελτιώσει το Stage Manager. Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν πολλά παράθυρα εφαρμογών ταυτόχρονα . Τώρα πια με καλύτερη ευελιξία στην αλλαγή μεγέθους και τοποθέτησης παραθύρων.

Η Apple έφερε τελικά την εφαρμογή Health στο iPad. Αξιοποιεί τον μεγαλύτερο χώρο για να εμφανίζει τα δεδομένα υγείας σας με πιο ολοκληρωμένο τρόπο.

Το iPad θα επωφεληθεί επίσης από τις βελτιώσεις στο Find My, καθώς και από τη νέα εφαρμογή Journal.

Η Apple εστίασε στα PDF μέσω της εφαρμογής Notes. Χρησιμοποιώντας μοντέλα μηχανικής εκμάθησης, η εφαρμογή Notes θα μπορεί να προσδιορίζει πεδία σε ένα PDF για να βοηθήσει με τον σχολιασμό χρησιμοποιώντας το Apple Pencil. Ο επικεφαλής λογισμικού της Apple, Craig Federighi, δήλωσε ότι το iPadOS 17 θα φέρει νέους τρόπους οργάνωσης, σχολιασμού και συνεργασίας σε αρχεία PDF στην εφαρμογή Notes.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *