Microsoft Word, Excel και Teams :  διαθέσιμες για  Apple Vision Pro AR

Microsoft Word, Excel και Teams : διαθέσιμες για Apple Vision Pro AR

H Apple αποκάλυψε επιτέλους το πολυαναμενόμενο ακουστικό επαυξημένης πραγματικότητας, το Apple Vision Pro. Μια από τις εκπλήξεις οι νέες δυνατότητες συνεργασίας με τις εφαρμογές Word, Excel και Teams της Microsoft.

Και οι τρεις εκτελούνται ταυτόχρονα σε μια προσομοιωμένη έκδοση των διπλών οθονών του Apple Vision Pro. Οι εφαρμογές «θα κάνουν πλήρη χρήση του εκτεταμένου καμβά και της ευκρινούς απόδοσης κειμένου του Vision Pro». Υποθέτουμε ότι οι εφαρμογές μπορούν να ελέγχονται μέσω φωνής ή χειρονομιών.

Η έκδοση Teams της εφαρμογής, μαζί με τις εκδόσεις του Zoom και του Webex της Cisco, θα χρησιμοποιήσουν την υποστήριξή τους για καλύτερη συνεργασία κατά τη χρήση του Vision Pro.

Αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε πραγματικά αυτήν τη στιγμή για τις εκδόσεις των εφαρμογών παραγωγικότητας της Microsoft. Φαίνεται ότι οι εφαρμογές θα έχουν παρόμοια εμφάνιση και δράση με τις εκδόσεις της εταιρείας για iOS. Η Microsoft δεν έχει εκδώσει κανένα δελτίο τύπου σχετικά με τις εφαρμογές Teams, Word ή Excel που έρχονται στο Vision Pro.

Το Apple Vision Pro θα επιτρέψει επίσης και σε άλλες εφαρμογές να λειτουργούν στα ακουστικά. Η Apple επιτρέπει επίσης στους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν τα τρέχοντα εργαλεία προγραμματισμού της για να δημιουργήσουν νέες εφαρμογές για το Vision Pro.

Η νέα συσκευή υλικού της Apple υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 στις ΗΠΑ. Θα έχει πολύ υψηλή τιμή εκκίνησης 3.499 $. Είναι πιθανό η Apple να κυκλοφορήσει άλλες εκδόσεις με αυξημένο αποθηκευτικό χώρο για υψηλότερη τιμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *