Windows Defender: Νέα έκδοση

Windows Defender: Νέα έκδοση

Η Microsoft δημοσίευσε νέα ISO εγκατάσταση του Windows Defender για Windows 11 22H2 και Windows 10 22H2. Τα ISO βασίζονται στα πιο πρόσφατα Patch Τρίτη Μάιου.

H Microsoft κυκλοφόρησε τώρα ένα νέο πακέτο ενημέρωσης προστασίας από κακόβουλο λογισμικό Defender για μορφές Windows Imaging Format (WIM) και VHD (Virtual Hard Disk).

Οι πιο πρόσφατοι ορισμοί υποστηρίζουν τα Windows 11, όλες τις εκδόσεις των Windows 10 και τους Windows Servers 2016 και 2019. Είναι απαραίτητο καθώς μια εικόνα εγκατάστασης των Windows μπορεί να περιέχει ξεπερασμένους ορισμούς κατά του κακόβουλου λογισμικού.

Εκτός από την καλύτερη ασφάλεια, αυτές οι ενημερώσεις μπορούν επίσης να παρέχουν βελτιωμένα οφέλη απόδοσης σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η Microsoft παρέχει τους πιο πρόσφατους ορισμούς ασφαλείας για τα Windows μέσω της έκδοσης 1.389.44.0 της ενημέρωσης πληροφοριών ασφαλείας. Η έκδοση του πακέτου Defender είναι 20230503.1. Από την Microsoft, μαθαίνουμε ότι η ενημέρωση πληροφοριών ασφαλείας 1.391.476.0 κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες μέρες. Προσθέτει ανιχνεύσεις απειλών για διάφορα trojans, ransomware και backdoor exploit, μεταξύ άλλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *