Apple MacBook Air  : με επεξεργαστή M3 το 2024

Apple MacBook Air : με επεξεργαστή M3 το 2024

H Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μοντέλα Apple MacBook Air με επεξεργαστή M3. Αυτά τα νέα MacBook 15 ιντσών θα κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2024. Θα προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και την ενεργειακή απόδοση σε σχέση με τους προκατόχους τους.

Η σειρά MacBook Air περιλαμβάνει ένα Μοντέλο 13 ιντσών που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2022 . Υπάρχει και μια παραλλαγή 15 ιντσών που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν το τσιπ M2 της Apple, που κατασκευάζεται με τη διαδικασία 5nm της TSMC. Ωστόσο, το τσιπ M3 θα κατασκευαστεί στη διαδικασία 3nm της TSMC. Έτσι θα έχουμε αξιοσημείωτες βελτιώσεις στην απόδοση της CPU και της GPU.

Το τσιπ M3 θα έχει πιθανώς πλήθος πυρήνων CPU και GPU παρόμοια με το τσιπ M2. Ο στόχος της Apple με το τσιπ M3 είναι να βελτιστοποιεί την απόδοση ισχύος και τη συνολική απόδοση του συστήματος.

Η Apple αναπτύσσει ταυτόχρονα νέα μοντέλα iMac και MacBook Pro 13 ιντσών με το τσιπ M3. Το επερχόμενο iMac αναμένεται να διατηρήσει την τρέχουσα σχεδιαστική γλώσσα που παρουσιάστηκε το 2020.

Πρόσφατα, έδειξε ότι το M2 Ultra αποδίδει 2 φορές πιο γρήγορα από τον ταχύτερο Mac που βασίζεται σε Intel. Και το τσιπ M3 αναμένεται να προσφέρει απόδοση απόδοσης για τα νέα μοντέλα MacBook Air.

Apple MacBook Air M1

Η τιμή αναμένεται να είναι 1.299 $. Το MacBook Air 15 ιντσών προσφέρει αρκετές βασικές διαφορές σε σύγκριση με το αντίστοιχο των 13 ιντσών. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και αυξημένο αριθμό ηχείων, με έξι ηχεία αντί για τέσσερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *