Samsung Galaxy Z Flip5 : Νέες αποκαλύψεις

Samsung Galaxy Z Flip5 : Νέες αποκαλύψεις

Samsung Galaxy Z Flip5 και το Galaxy Z Fold5 αναμένεται να παρουσιαστούν σε μια κοινή εκδήλωση στην Κορέα στις 26 Ιουλίου . Η εταιρεία έχει επιβεβαίωσει την τοποθεσία ήδη, το χρονοδιάγραμμα αλλά όχι την ημερομηνία.

Το Flip5 διαμορφώνεται σε μια τεράστια αναβάθμιση στην εξωτερική οθόνη. Θα έχει μεγαλύτερο μέγεθος και θα φιλοξενεί ειδικά βελτιστοποιημένες εφαρμογές Google.

Samsung Galaxy Z Flip5's outer screen will run specially optimized Google apps

Η Samsung φέρεται να συνεργάζεται στενά με την Google για τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών της τελευταίας εταιρείας . Εφαρμογές όπως οι Χάρτες, τα Μηνύματα, ακόμη και το YouTube θα εμφανίζονται στην εξωτερική οθόνη. Με ένα Flip5, θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα κειμένου, να παρακολουθείτε βίντεο και να πλοηγείστε σε μέρη χωρίς να χρειάζεται να ξεδιπλώσετε τη συσκευή.

Αυτή είναι σίγουρα πιο χρήσιμη λειτουργικότητα από έναν από τους κύριους ανταγωνιστές του Flip5. Έχει πολύ μεγαλύτερη οθόνη από το Galaxy Z Flip4 της Samsung, αλλά δεν το χρησιμοποιεί πολύ. Φαίνεται ότι η Samsung δεν θέλει να πέσει στην ίδια παγίδα και ως εκ τούτου ετοιμάζει μια σειρά από ειδικά βελτιστοποιημένες εφαρμογές.

Το εάν αυτό σημαίνει ότι περισσότερες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών θα υποστηρίζουν την εξωτερική οθόνη του Flip5, μένει να φανεί . Ωστόσο, η Google κάνει το πρώτο βήμα με τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές Android. Ίσως έτσι να ανοίγει ένα παράθυρο και για άλλες εφαρμογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *