Sony WF-1000XM5: περισσότερες λεπτομέρειες

Sony WF-1000XM5: περισσότερες λεπτομέρειες

Τα κορυφαία αληθινά ασύρματα ακουστικά Sony WF-1000XM5 έχουν πολύ διαρροή τους τελευταίους μήνες. Aυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία τους είναι πολύ πιθανό να γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Υπάρχουν μερικές ακόμη λεπτομέρειες που διέρρευσαν για το ζευγάρι. Τα WF-1000XM5 είναι πολύ ελαφριά, μόλις 5,9 g. Έρχονται με αυτό που η Sony αποκαλεί Dynamic Driver X, το οποίο υποτίθεται ότι παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Κάθε ακουστικό έχει τρία μικρόφωνα, τα οποία προφανώς μπορούν να ανιχνεύσουν τον θόρυβο με μεγαλύτερη ακρίβεια από πριν. Τα νέα προγράμματα οδήγησης παρέχουν «πλουσιότερα φωνητικά», λέει η Sony στο υλικό μάρκετινγκ της. Υποστηρίζονται HiRes Audio και DSEE Extreme. Το WF-1000XM5 έχει ενσωματωμένους αισθητήρες οστικής αγωγιμότητας και τεχνολογία “Precise Voice Pickup” για εξαιρετικές κλήσεις ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Η θήκη διαθέτει μπαταρία 500 mAh η οποία μπορεί να επεκτείνει τη συνολική διάρκεια λειτουργίας των ακουστικών σε 24 ώρες. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι ακόμη σαφές πόση διάρκεια ζωής μπαταρίας μπορούν να έχουν τα ίδια. Η φόρτιση τους στη θήκη για τρία λεπτά έχει ως αποτέλεσμα την αναπαραγωγή μιας ώρας και η πλήρης φόρτιση της θήκης θα διαρκέσει δύο ώρες.

Το WF-1000XM5 διαθέτει Bluetooth 5.3 και υποστηρίζει συνδέσεις πολλαπλών σημείων. Τα ακουστικά είναι πιστοποιημένα IPX4 για να αντέχουν στον ιδρώτα και τα πιτσιλίσματα.

Αυτές είναι όλες οι νέες πληροφορίες που έχουμε από τη σημερινή διαρροή, και ενώ η τιμολόγηση δεν έχει δημοσιευτεί, μην περιμένετε να είναι φθηνές. Τέλος πάντων, αν όντως ανακοινωθούν σε λίγες μέρες, θα μάθουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για αυτούς πολύ σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *