PowerPoint : Λαμβάνει νέες δυνατότητες

PowerPoint : Λαμβάνει νέες δυνατότητες

Μερικοί από εσάς μπορεί να μην γνωρίζετε ότι η εφαρμογή PowerPoint της Microsoft σάς επιτρέπει να εγγράφετε βίντεο απευθείας από την εφαρμογή. Σήμερα, το Microsoft 365 Insiders μπορεί να ελέγξει μια ενημερωμένη λειτουργία στο PowerPoint για Windows που θα επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν καλύτερα τα δικά τους selfie βίντεο για συσκέψεις, διαδικτυακές παρουσιάσεις και άλλα.

Σε μια ανάρτηση στο blog, λέει η Microsoft:

Παρουσίαση της βελτιωμένης προβολής Teleprompter στο Recording Studio στο PowerPoint για Windows. Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αυτόματης κύλισης, μπορείτε εύκολα να ανατρέξετε στο σενάριο σας, να διατηρήσετε καλύτερη οπτική επαφή με την κάμερα κατά την εγγραφή και να παραδώσετε το μήνυμά σας με σιγουριά.

Εκτός από τη δυνατότητα αυτόματης κύλισης, για την εγγραφή βίντεο έχει μερικές άλλες ωραίες επιλογές που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε την εγγραφή βίντεο να φαίνεται πιο επαγγελματική:

  • Αναπτύξτε το ύψος του τηλεπρομηθευτή μέχρι το κάτω μέρος για προβολή Τηλεπρομηθευτή σε πλήρη οθόνη.
  • Προσθέστε αλλαγές γραμμής στο σενάριό σας για να σας βοηθήσουν να συμπεριλάβετε σκόπιμες παύσεις.
  • Χρησιμοποιήστε συντομεύσεις πληκτρολογίου για εύκολη παύση/συνέχιση της αυτόματης κύλισης (Ctrl + Spacebar) ή αλλάξτε την ταχύτητα κύλισης (Ctrl + πλήκτρα αριστερού ή δεξιού βέλους).
  • Για την πλήρη λίστα των συντομεύσεων πληκτρολογίου για το Recording Studio, πατήστε F1.
  • Χρησιμοποιήστε την περιοχή Εστίαση για να διατηρήσετε εύκολα την προσοχή σας στην τρέχουσα γραμμή του σεναρίου σας και να διατηρήσετε οπτική επαφή με την κάμερα.

Προφανώς, θα χρειαστείτε κάμερα web και μικρόφωνο για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες εγγραφής βίντεο και τηλεπρομηθευτών στο PowerPoint. Οι νέες προσθήκες είναι πλέον διαθέσιμες για το Microsoft 365 Insiders για την έκδοση των Windows στο κανάλι Beta. Θα χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένη την έκδοση 2306 (Build 16529.20000) ή μεταγενέστερη για πρόσβαση στις νέες δυνατότητες.

Οι χρήστες του PowePoint στα Windows και στο Web έχουν λάβει μια σειρά από νέες προσθήκες και βελτιώσεις τους τελευταίους μήνες. Περιλαμβάνουν μερικάΒελτιώσεις της κορδέλας προσβασιμότητας του PowerPoint για Windows, Mac και την έκδοση web. Η τελευταία έκδοση πήρε επίσηςκάποιες βελτιώσεις στο σχέδιο και τη λήψη σημειώσεων μόλις πριν λίγες μέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *