Outlook : Διόρθωση του bug

Outlook : Διόρθωση του bug

Tο Outlook έχει προβλήματα εκκίνησης και έτσι η Microsoft δημοσίευσε οδηγίες για την αντιμετώπιση του.

Το Outlook συγχρονίζει ολόκληρο το αρχείο δεδομένων εκτός σύνδεσης (.ost) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν οι χρήστες δοκιμάζουν τη λειτουργία πτήσης, το Outlook ολόκληρη η διαδικασία εκκίνησης συχνά αποτυγχάνει. Αυτό φαίνεται να είναι η αιτία των προβλημάτων.

Η Microsoft εξηγεί το ζήτημα:

ΘΕΜΑ

Μερικές φορές το Outlook φαίνεται να συγχρονίζει ολόκληρο το OST όλες ή τις περισσότερες φορές που εκκινείται. Το Outlook θα παραμείνει κολλημένο στην οθόνη εκκίνησης για μεγάλο χρονικό διάστημα προτού τελικά ανοίξει και λειτουργήσει κανονικά.

Η διερεύνηση του προφίλ και των ονομάτων αρχείων OST θα δείξει ότι δεν δημιουργούνται νέα αρχεία OST (αυτό θα εμφανιζόταν επίσης στα αρχεία καταγραφής συμβάντων εφαρμογής εάν ήταν η αιτία). Οι πελάτες συχνά αναφέρουν ότι αν ακυρώσουν το άνοιγμα του Outlook και προσπαθήσουν ξανά, θα ανοίξει χωρίς καθυστέρηση. Μπορεί επίσης να σημειώσουν ότι εάν έχουν μεταβεί σε λειτουργία πτήσης, το Outlook μερικές φορές αρνείται να ξεκινήσει καθόλου, δίνοντας αυτό το σφάλμα:

“Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του Microsoft Outlook. Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του παραθύρου του Outlook. Το σύνολο των φακέλων δεν μπορεί να ανοίξει. Η προσπάθεια σύνδεσης στο Microsoft Exchange απέτυχε.”

Η εταιρεία πιστεύει ότι το ζήτημα θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα εκ νέου εκκίνησης της προσωρινής μνήμης. Εάν αναρωτιέστε, η εκκίνηση της προσωρινής μνήμης ουσιαστικά σημαίνει προφόρτωση της μνήμης cache με τα απαραίτητα δεδομένα.

Η Microsoft προτείνει κάποιες λύσεις για αυτό το ζήτημα μέσα από την ιστοσελίδα υποστήριξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *