Dropbox:  νέα μηχανή αναζήτησης αρχείων με AI

Dropbox: νέα μηχανή αναζήτησης αρχείων με AI

Η Dropbox έχει ένα νέο εργαλείο καθολικής αναζήτησης με τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται Dash. Προσφέρει μια ενιαία γραμμή αναζήτησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε διαφορετικές συνδεδεμένες υπηρεσίες .

Το Dropbox λέει ότι το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο που ξοδεύουν οι χρήστες καθημερινά ενώ αλλάζουν μεταξύ εφαρμογών για να μοιραστούν περιεχόμενο, να συμμετάσχουν σε μια συνάντηση ή να βρουν ένα έγγραφο που μοιράστηκε ο συμπαίκτης τους πριν από λίγες μέρες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Dropbox, Ντρου Χιούστον, δήλωσε: “Όλοι χρειαζόμαστε ένα πλαίσιο αναζήτησης για τις προσωπικές μας πληροφορίες, όπως η Google μας έδωσε ένα πλαίσιο αναζήτησης για δημόσιες πληροφορίες. Και πρέπει να λειτουργεί, όχι μόνο με τα αρχεία σας στο Dropbox, αλλά με τα πάντα.”

Star Page on Dropbox Dash

Μπορείτε να αναζητήσετε αρχεία ακόμα και πληκτρολογώντας ένα μέρος του ονόματος αρχείου του. Ωστόσο, απαιτείται μια κουραστική εργασία κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, όπου πρέπει να συνδέσετε μη αυτόματα όλες τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *