Sony:  θα συνεχίσει να κατασκευάζει smartphone

Sony: θα συνεχίσει να κατασκευάζει smartphone

Παρόλο που η Sony φτιάχνει μερικά απίστευτα ενδιαφέροντα smartphone τον τελευταίο καιρό, δεν υπάρχουν ανάλογες πωλήσεις. Φυσικά, αυτό μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε εάν ο ιαπωνικός γίγαντας θα αποχωρήσει εντελώς από την επιχείρηση smartphone.

Η απάντηση είναι όχι. Η Sony θα συνεχίσει να κατασκευάζει smartphone Android για πολλά χρόνια. Η αποκάλυψη προέρχεται από μια μάλλον απίθανη πηγή – την Qualcomm.

Η εταιρεία κατασκευής τσιπ ανακοίνωσε σε νέο δελτίο τύπου ότι επέκτεινε τη συνεργασία της με τη Sony για πλατφόρμες Snapdragon . Πρόκειται για μια «πολυετή» συμφωνία και καλύπτει συσκευές premium, high-end και μεσαίου επιπέδου.

Η Sony θα συνεχίσει τις υπάρχουσες σειρές της όπως ακριβώς είναι, καθώς δεν υπάρχει καμία αναφορά για “χαμηλή κατηγορία” . Υποθέτουμε ότι δεν πρόκειται να επεκταθεί σε αυτήν την εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά.

Οι κοινές προσπάθειες της Sony και της Qualcomm θα επικεντρωθούν στην ενσωμάτωση των προηγμένων κινητών πλατφορμών Snapdragon της Qualcomm Technologies στις μελλοντικές σειρές smartphone της Sony. Στόχος να παρέχεται στους χρήστες βελτιωμένη λειτουργικότητα, υψηλότερη απόδοση και πιο καθηλωτικές εμπειρίες χρήστη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *