Samsung Galaxy S23: λαμβάνει την ενημέρωση Ιουνίου

Samsung Galaxy S23: λαμβάνει την ενημέρωση Ιουνίου

Η ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου 2023 της Samsung βελτιώνει την κάμερα . Kυκλοφόρησε για τη σειρά Galaxy S23 σε ασιατικές χώρες την περασμένη εβδομάδα .Τώρα κυκλοφορεί στην Ευρώπη για το Galaxy S23, Galaxy S23+, και Galaxy S23 Ultra.

Η ενημέρωση παρέχεται με την έκδοση υλικολογισμικού S91xBXXU2AWF1 και έχει μέγεθος 2,2 GB. Επομένως φροντίστε να την κατεβάσετε μέσω σύνδεσης Wi-Fi για να αποφύγετε πρόσθετες χρεώσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Η ενημέρωση Ιουνίου 2023 ανεβάζει το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας Android στο Galaxy S23 trio έως τον Ιούνιο του 2023. Διορθώνει τα προβλήματα αυτόματης εστίασης της κάμερας και βελτιώνει την επεξεργασία της Νυχτερινής λειτουργίας. Επίσης, προσθέτει μια επιλογή ζουμ 2x στη Λειτουργία Πορτραίτου στην προεπιλεγμένη κάμερα εφαρμογή.

Επιπλέον, η ενημέρωση του Ιουνίου φέρνει πιο ομαλά κινούμενα σχέδια μετάβασης στο One UI και βελτιώσεις στην απτική ανάδραση. Θα πρέπει επίσης να διορθώσει τα προβλήματα HDR που αντιμετωπίζει η προεπιλεγμένη εφαρμογή Κάμερα σε ορισμένες συνθήκες φωτισμού.

Εάν ζείτε στην Ευρώπη και δεν έχετε λάβει αυτήν την ενημέρωση στο smartphone Galaxy S23, μπορείτε να την ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο μεταβαίνοντας στο τηλέφωνο του τηλεφώνου σαςΡυθμίσεις >Αναβάθμιση λογισμικού μενού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *