ChatGPT για iOS : με ενσωμάτωση Bing 

ChatGPT για iOS : με ενσωμάτωση Bing 

Στην εφαρμογή ChatGPT for iOS , η  OpenAI έχει δημιουργήσει υποστήριξη για τη μηχανή αναζήτησης Bing . Η λειτουργία  ονομάζεται Περιήγηση με το Bing και ενσωματώθηκε με την τελευταία ενημέρωση. Επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και να λαμβάνουν απαντήσεις σχετικά με τρέχοντα γεγονότα που συνέβησαν μετά την ημερομηνία λήξης της γνώσης του ChatGPT.

Το GPT-4 είναι το πιο πρόσφατο πολυτροπικό μοντέλο μεγάλων γλωσσών (LLM) του OpenAI και δεν διαθέτει καμία πληροφορία μετά τον Σεπτέμβριο του 2021. “Το GPT-4 γενικά στερείται γνώσης των γεγονότων που έχουν συμβεί μετά τη διακοπή της συντριπτικής πλειονότητας των δεδομένων του (Σεπτέμβριος 2021) και δεν μαθαίνει από την εμπειρία του», το OpenAIείπε κατά την ανακοίνωσή του.

Το Browse with Bing είναι επί του παρόντος σε έκδοση beta και είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές της premium συνδρομής $20/μήναChatGPT Plus. Εάν είστε χρήστης Plus, μπορείτε να ενημερώσετε τοτελευταία έκδοση της εφαρμογής ChatGPT iOS (v1.2023.173) για να δοκιμάσετε τη λειτουργία.

Στην εφαρμογή ChatGPT, πατήστε στο μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία > Ρυθμίσεις > Νέες δυνατότητες. Εδώ, ενεργοποιήστε την επιλογή Περιήγηση και, στη συνέχεια, επιλέξτε GPT-4 στην εναλλαγή μοντέλων και επιλέξτε Περιήγηση με το Bing από το αναπτυσσόμενο μενού.

Η Microsoft έχει προσθέσει προηγουμένως την Αναζήτηση Bing στο web έκδοση του ChatGPT . Η δυνατότητα θα κάνει το δρόμο της για δωρεάν χρήστες στο μέλλον. Εκτός από αυτό, η τελευταία ενημέρωση ChatGPT για iOS συνοδεύεται επίσης από βελτιώσεις στο ιστορικό αναζήτησης. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μεταβείτε απευθείας στο αντίστοιχο σημείο μιας συνομιλίας αφού πατήσετε ένα αποτέλεσμα αναζήτησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *