Google Pixel 8: πιο ακριβό από τον προκάτοχό του

Google Pixel 8: πιο ακριβό από τον προκάτοχό του

Tο Pixel 7a έχει ήδη δημιουργήσει προηγούμενο ότι είναι 50 $ υψηλότερο από το 6a .Επομένως δύσκολα η σειρά Google Pixel 8 θα παραμείνει στις τιμές των 600 $ και 900 $.

Ο Yogesh Brar αναφέρει ότι το Pixel 8 θα κοστίζει $650 ή $700, που είναι μια αύξηση της τιμής $50-$100 σε σύγκριση με το μοντέλο του 2022. Αυτό είναι για την ίδια βασική διαμόρφωση μνήμης με 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης.

Το Pixel 8 θα φέρει κάποιες βελτιώσεις όπως μια φωτεινότερη οθόνη 120 Hz (αν και ελαφρώς μικρότερη). Προφανώς, θα διαθέτει επίσης συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων αντί για οπτικό.

Google Pixel 8 (speculative renders)
Google Pixel 8 (speculative renders)
Google Pixel 8 (speculative renders)

Η Brar επιβεβαιώνει επίσης τις προδιαγραφές που διέρρευσαν μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στο σύστημα μπαταρίας – ελαφρώς μεγαλύτερο 4.485 mAh με ενσύρματο 24W και ασύρματο Qi 12W. Για περισσότερα σχετικά με το τι να περιμένετε από τη σειρά Pixel 8, ανατρέξτε στο δικό μαςπερίληψη φημών.

Δεν είναι σαφές εάν το Pixel 8 Pro θα σημειώσει επίσης άνοδο της τιμής . Αυτές είναι μόνο οι τιμές των ΗΠΑ – η κατάσταση σε άλλες περιοχές μπορεί να είναι διαφορετική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *