Gmail: Νέα λειτουργία για τον προγραμματισμό συσκέψεων

Gmail: Νέα λειτουργία για τον προγραμματισμό συσκέψεων

Μια νέα λειτουργία προστέθηκε στο Gmail για να διευκολύνει τον προγραμματισμό συσκέψεων. Η λειτουργία βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν βολικές 1:1 συναντήσεις με άλλους. Παράλληλα, εξαλείφει την ανάγκη να μεταπηδούν μεταξύ των νημάτων email όταν αποφασίζουν για τις ώρες συναντήσεων, δήλωσε η εταιρεία.

Κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπάρχει πλέον ένα εικονίδιο Ημερολογίου ανάμεσα στις διάφορες επιλογές που υπάρχουν στο κάτω μέρος. Η πρώτη επιλογή που προσφέρει ονομάζεται “Προσφορά φορές που είστε ελεύθεροι”. Αυτή θα ανοίξει το Ημερολόγιο Google στο Gmail από όπου μπορείτε να εισαγάγετε τις διαθέσιμες χρονοθυρίδες.

Ο παραλήπτης email μπορεί να επιλέξει τον επιθυμητό χρονισμό από αυτές τις χρονοθυρίδες για να λάβει αυτόματα ένα email με μια πρόσκληση ημερολογίου. Για να αποδεχτείτε μια προτεινόμενη ώρα συνάντησης, μπορείτε να κάνετε κλικ σε μια ώρα στο email και να επιβεβαιώσετε το όνομα και τη διεύθυνση email σας. Η Google είπε ότι οι προτάσεις ώρας επί του παρόντος λειτουργούν μόνο με συσκέψεις 1:1 και με το κύριο ημερολόγιό σας.

Event scheduling in Gmail

Η άλλη είναι μια μετεγκατάσταση υπάρχουσα επιλογή που ονομάζεται “Δημιουργία συμβάντος” . Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα συμβάν του Ημερολογίου Google χωρίς να φύγετε από το Gmail. Μπορεί να επιλέξει τον τίτλο του συμβάντος και τους παραλήπτες από το email και επίσης να εισάγει αυτόματα μια περίληψη στο σώμα του email.

Η νέα δυνατότητα προγραμματισμού του Gmail είναι διαθέσιμη σε όλους τους Google Workspace και προσωπικούς λογαριασμούς Google. Ωστόσο, ενδέχεται να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να φτάσει η δυνατότητα σε όλους τους λογαριασμούς. Η Google είπε ότι η διάθεση 15 ημερών για τομείς Ταχείας κυκλοφορίας έχει ήδη ξεκινήσει και θα ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου για τομείς σταθερής κυκλοφορίας.

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι η δυνατότητα εισαγωγής προτεινόμενων ωρών συνάντησης μπορεί να είναι χρήσιμη όταν ρυθμίζετε συναντήσεις με πελάτες ή άτομα στα ημερολόγια των οποίων δεν έχετε πρόσβαση. Ωστόσο, αυτό προστίθεται στη λίστα των πρόσφατων λειτουργιών όπως την ικανότητα ορισμού θέσεων εργασίας για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Τον περασμένο μήνα, η Google κυκλοφόρησε το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης σύνταξης email που ονομάζεται Help Me Writeγια συσκευές Android και iOS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *