Samsung Galaxy S24 Ultra:  θα υποστηρίξει γρήγορη φόρτιση 65 W

Samsung Galaxy S24 Ultra: θα υποστηρίξει γρήγορη φόρτιση 65 W

Η Samsung κυκλοφόρησε το πρώτο της τηλέφωνο με υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 45 W το 2019 (Galaxy Note10+). Στην πραγματικότητα, τα 45W είναι ακόμα αρκετά σπάνια στη σειρά της Samsung. Τα πράγματα μπορεί τελικά να αρχίσουν να αλλάζουν με την άφιξη της νέας τεχνολογίας μπαταρίας, η οποία είναι τεχνολογία δανεισμένη από EV.

Η “στοιβαγμένη” μπαταρία θα εμφανίζεται στο Galaxy S24 Ultra και πιθανώς στο S24+. Εξαρτάται από την αλυσίδα εφοδιασμού καθώς αυτή τη στιγμή η Samsung εκτελεί δοκιμές με μπαταρίες που κατασκευάζονται σε κινεζικό εργοστάσιο.

Ένα από τα πλεονεκτήματα των “στοιβαγμένων” μπαταριών είναι η ταχύτερη φόρτιση -φτάνει τα 65 W . Και οι δύο μπαταρίες S24 Ultra και S24+ θα έχουν χωρητικότητα 5.000 mAh. Ωστόσο , το Ultra θα έχει πρόσθετη ψύξη, επιτρέποντάς του να πετύχει τον υψηλότερο ρυθμό φόρτισης.

Μπορεί να μην υπάρχει αρκετή παραγωγική ικανότητα για την αναβάθμιση του μικρού Galaxy S24, το οποίο θα μπορούσε να κολλήσει στα 25 W για ακόμη έναν χρόνο. Ωστόσο, μόλις αποδειχτεί η τεχνολογία “στοιβαγμένων” μπαταριών , θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και στα μελλοντικά Galaxy Z Flip6 και Z Fold6. Παρεμπιπτόντως, η Apple αναμένεται να χρησιμοποιεί στοιβαγμένες μπαταρίες για όλα τα μοντέλα iPhone 15.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *