Realme Pad 2: έρχεται στις 19 Ιουλίου

Realme Pad 2: έρχεται στις 19 Ιουλίου

 Το Realme Pad 2 θα έχει οθόνη 11,5 ιντσών με λεπτά πλαίσια και υψηλό ρυθμό ανανέωσης και θα φτάσει προς πώληση μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη.

Το Pad 2 θα έχει μια κυκλική νησίδα κάμερας και τέσσερα ηχεία σε διαμόρφωση 2×2 στην αριστερή και στη δεξιά πλευρά (όταν κρατιέται οριζόντια).

Realme Pad 2
Realme Pad 2

Η οθόνη διαφημίζεται ως 2K, η οποία είναι ανάλυση 1200p. Το πάνελ θα είναι 10-bit, που σημαίνει ότι θα συνοδεύεται από 1 δισεκατομμύριο χρώματα και μερικά άλλα φανταχτερά χαρακτηριστικά . Θα περιλαμβάνουν προσαρμοστική φωτεινότητα με λεπτή ρύθμιση της φωτεινότητας και O1 Ultra Vision Engine.

Οι αφίσες διαφημίζουν επίσης μέγιστη φωτεινότητα 450 nits, κάτι που δεν είναι κάτι σπουδαίο. Το πρώτο Realme Pad έφτασε στο ίδιο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, και Το Realme Pad X το ξεπέρασε.

Αυτό το μεγάλο tablet θα έχει θύρα USB-C, αλλά δεν βλέπουμε υποδοχή ήχου 3,5 mm . Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει είτε να καταφύγουν σε ασύρματα αξεσουάρ ήχου είτε να εκτοξεύουν μουσική και ήχους παιχνιδιών ανοιχτά όπως κάνει συνήθως ένα μικρό παιδί.

Realme Pad 2 Realme Pad 2
Realme Pad 2

Οι αναφορές αναφέρουν ότι το Realme Pad 2 θα τροφοδοτείται από ένα chipset Helio G99, το οποίο είναι από τη φύση του μόνο LTE. Αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στην Ινδία και στη συνέχεια, τελικά, να φτάσει σε άλλες διεθνείς αγορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *