Samsung Galaxy Enhance-X αποκτά νέες δυνατότητες

Samsung Galaxy Enhance-X αποκτά νέες δυνατότητες

Η εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας Samsung Galaxy Enhance-X βασίζεται σε AI. Είναι διαθέσιμη από τον περασμένο Ιούλιο για τη σειρά Galaxy S22. Αργότερα κυκλοφόρησε για τη σειρά Galaxy Note, Galaxy S και Galaxy Z. Η Samsung ανακοίνωσε ότι το Galaxy Enhance-X είναι πλέον διαθέσιμο για περισσότερα smartphone . Επόμενος στόχος είναι να έρθει στην σειρά Galaxy A, M και Tab. Ωστόσο, θα είναι συμβατό μόνο με συσκευές που διαθέτουν One UI 5.1 ή μεταγενέστερη έκδοση Android 13.

Η πλήρης έκδοση του Galaxy Enhance-X διορθώνει προβλήματα που αναφέρονται στην έκδοση beta. Συνοδεύεται από τη δυνατότητα επαναφοράς παλιών φωτογραφιών χαμηλής ανάλυσης . Επίσης, υποστηρίζει διόρθωση παραμόρφωσης φακού για φωτογραφίες ευρείας γωνίας που λαμβάνονται από κοντινή απόσταση.

Επιπλέον, η Samsung είπε ότι οι επόμενες εκδόσεις του Galaxy Enhance-X θα λάβουν λειτουργίες σάρωσης εγγράφων . Σκοπός είναι να κάνουν το κείμενο πιο καθαρό και να αφαιρέσουν τα περιττά μέρη. Θα λάβει επίσης ορισμένες λειτουργίες που σχετίζονται με βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *